Címke: ősz
Hirdetés
Győr+ 2023.10.04.

Jön a hidegfront, mutatjuk hol lesz szükség esernyőre!

Szerda délelőtt hidegfront szakadozott felhőzete vonul végig az országon, emellett több órára kisüt majd a Nap, ugyanakkor a délnyugati, déli megyékben felhősebb idő várható és elsősorban ott helyenként eső, záporeső előfordulhat.

Győr+ 2023.09.29.

Ősszel is fesztiválozik a Rómer Múzeum

Különleges programok várják az érdeklődőket a Múzeumok Őszi Fesztiválján a Rómer Múzeumban szeptember 25. és november 12. között. Az intézmény sok esetben szabadtéren, alternatív helyszínekkel készül, de nem hiányoznak majd a kiállításokhoz kapcsolódó rendezvények sem.

Győr+ 2023.09.25.

Jön a vénasszonyok nyara

Bár a mögöttünk hagyott hétvégén az ősz már megmutatta magát, hétfő déltől ismét melegedés várható. Az előrejelzések szerint jön a vénasszonyok nyara, vagy máshogy hívva az indián nyár. A frontérzékenyeknek ez a lehető legrosszabb hír...

Győr+ 2023.09.20.

Gyorsan visszatér a nyár, de hol marad az ősz?

Ugyan egy gyenge hidegfront miatt átmenetileg ősziesebbre fordult az idő, a hőmérséklet pár fokkal visszaesett az előző napokhoz képest, a nyárias idő újra gyorsan teret hódít magának. Csütörtökön helyenként már újra lehet 30 fok, pénteken pedig a legmelegebb tájakon 32-33 fok is lehet.

Győr+ 2023.09.19.

Szükség lesz az esernyőre: mutatjuk, hol szakadhat le az ég

Felhős idő valószínű hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. Határozottabban késő délutántól, nyugat felől csökken a felhőzet és vele együtt a csapadékhajlam is, addig napközben szórványos fordulhat elő zápor, elszórtan zivatar.

Győr+ 2023.09.18.

A hidegfront sem vet véget a szeptemberi nyárnak

Az idei szeptember többségében nyári időt hozott, és nem lesz ez másként hétfőn sem. A hét első napján több órára mindenhol kisüt a nap, viszont egy-egy zápor, esetleg zivatar északkeleten és néhol északon előfordulhat.

Hirdetés