Hirdetés
Címke: ősz
Hirdetés
Győr+ 2021.12.09.

Tudják, mikor használják a menetfényt?!

Alapesetben sem árt, ha tudjuk, gépjárművünk milyen lámpákkal van felszerelve, s hogy ezeket a fényeket mikor és mire használhatjuk. Hát még most, amikor az idő gyakorta borús, ködös, esős és esetenként havas. A rendőrség segít a megfelelő lámpahasználatban.

Győr+ 2021.11.15.

Győrben az ősz is csodákat rejt

A színekben pompázó táj varázslatos hangulatot áraszt városunkban is. Ezt örökítette meg tudósítónk és kisunokája, a 9 éves Olivér.

Nagykutasi Viktor kertész-szakíró 2021.11.01.

Az igazi kertbarát novemberben sem tétlenkedik

Lassan már minden termés bekerül a kertekből a gyümölcstárolókba. A fák alól szedjük fel a hullott gyümölcsöt és vigyük a komposztba. Ami meg még szép, abból lesz a rétes. Hamis az a babona, miszerint a diót verni kell, és így bőséges termést hoz. Ne tegyük, mert ezzel a fának sérüléseket okozunk.

MTI 2021.10.31.

Borúsabb, esősebb lesz az időjárás november első napjaiban

Mindenszentek napján még többfelé kisüt a nap, de a hét további részében borúsabb, esősebb, szelesebb időjárás várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Győr+ 2021.10.13.

Esik a hó Kékestetőn

Korán beköszöntött a tél legmagasabb hegyeinkbe, immáron meg is marad a hó a Mátra és a Bükk csúcsain - írja az Időkép.

Földvári Gabriella 2021.10.13.

Kuckózós ötletek

Beköszöntött a hideg, kuckózós idő, itt az ideje lakásunka is meghitt őszi hangulatot varázsolni. Néhány tippet adunk ahhoz, hogyan tehetjük ősszel is barátságossá otthonunkat.

Győr+ 2021.10.12.

Figyeljünk a párásodásra!

A hűvös, esős időben az autóvezetők egyre többet szembesülnek vele, hogy a kocsi ablakfelületei intenzíven párásodnak. A párától meg kell szabadulni, mert veszélyhelyzetet teremhet.

Ficsór Dávid 2021.10.11.

Egyre népszerűbb a börcsi Tökfesztivál

Kis község, nagy szívvel és egy rendkívül összetartó közösséggel. A szombatihoz hasonló rendezvények összekovácsolják Börcs lakóit, sőt a 14. alkalommal megszervezett Tökfesztivál már nem csak a régióból, hanem az ország különböző pontjairól is a Győr melletti településre vonzza az embereket.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat