Hirdetés
Címke: ősz
Hirdetés
Győr+ 2021.10.13.

Esik a hó Kékestetőn

Korán beköszöntött a tél legmagasabb hegyeinkbe, immáron meg is marad a hó a Mátra és a Bükk csúcsain - írja az Időkép.

Földvári Gabriella 2021.10.13.

Kuckózós ötletek

Beköszöntött a hideg, kuckózós idő, itt az ideje lakásunka is meghitt őszi hangulatot varázsolni. Néhány tippet adunk ahhoz, hogyan tehetjük ősszel is barátságossá otthonunkat.

Győr+ 2021.10.12.

Figyeljünk a párásodásra!

A hűvös, esős időben az autóvezetők egyre többet szembesülnek vele, hogy a kocsi ablakfelületei intenzíven párásodnak. A párától meg kell szabadulni, mert veszélyhelyzetet teremhet.

Ficsór Dávid 2021.10.11.

Egyre népszerűbb a börcsi Tökfesztivál

Kis község, nagy szívvel és egy rendkívül összetartó közösséggel. A szombatihoz hasonló rendezvények összekovácsolják Börcs lakóit, sőt a 14. alkalommal megszervezett Tökfesztivál már nem csak a régióból, hanem az ország különböző pontjairól is a Győr melletti településre vonzza az embereket.

Győr+ 2021.10.11.

6 sminktrend 2021 őszére

2021 őszén a fő divat a karantén idején megszokott minimalista smink és az élénk elemek lassú visszatérése közötti egyensúly lesz. Lássuk, milyen sminkkel leszünk a legdivatosabbak!

J. Kovács Andrea 2021.10.08.

Aki virágba borítja a teret

Az ókori görögök az agórát megszentelt területnek tartották, ahová a bűnösök nem léphettek be. Ez volt a város társadalmi és kereskedelmi központja, itt zajlott életük minden fontos történése. S bár azóta eltelt két és fél évezred, valami nem változott. Az igazi piac ma is több, mint pusztán kereskedelmi helyszín. Hogy pontosan mennyivel, s hogy kinek mit jelent? Sorozatunkban ennek próbálunk utánajárni a belvárosi piacon.

Győr+ 2021.10.08.

Több tízezer virág lesz a város őszi dísze

Győr Magyarország egyik legvirágosabb városa, a megyeszékhely önkormányzata minden évben nagy gondot fordít arra, hogy a közterületeken színes növények sokasága gyönyörködtesse az itt élők és az idelátogatók szemét. A virágok kiültetéséről és gondozásáról a Győr-Szol Zrt. gondoskodik, az ágyásokba mindig az adott évszaknak megfelelő palánták kerülnek.

MTI 2021.10.06.

Sok eső lesz csütörtökön

Másodfokú figyelmeztetést is kiadott a sok eső veszélye miatt csütörtökre az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat