Címke: összefogás
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2022.08.22.

A győri Opelosok soha nem adják fel

Többször is beszámoltunk már róla, hogy az Opel Club Győr tagjai élen járnak a jótékonykodásban, s mindig újra és újra találnak célt, hogy kin vagy kiken segítsenek. Legutóbb a mosonszentmiklósi SMA-s kisfiút Balázs Bencét támogatták. Na meg persze rögtön megígérték, hogy nem hagyják abba, mert ők sem adják fel soha!

Havassy Anna Katalin 2022.06.11.

Győri srácok mentették meg a cica életét

Kalandos napokon van túl Rózsa Tamás fotós barátunk, aki felelős macskatartóként nem hagyott sorsára egy tetőn rekedt árva cicát. A győri Szurkolók az Állatokért Állatvédelmi Alapítvány hathatós segítségével végül szombaton sikerült befogni és vélhetően a hőgutától megmenteni a vakmerő macskát.

MTI 2022.05.21.

Elhunyt Szenczy Sándor

Életének 57. évében elhunyt Szenczy Sándor lelkipásztor, a Baptista Szeretetszolgálat alapítója és egykori elnöke - közölte a szervezet szombaton az MTI-vel.

Havassy Anna Katalin 2022.05.21.

Megérkezett a győriek adománya

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Papagájmentő Alapítvány és a Szurkolók az Állatokért Állatvédelmi Alapítvány Győr is adományokat indított el a háború súlytotta Ukrajnába, mert nem csak az embereknek, hanem az állatoknak is szüksége van a segítségre. A papagáj, a kutya és a macska eledel sértetlenül megérkezett a célállomásra.

Havassy Anna Katalin 2022.05.18.

Mert nem csak az embereknek van szüksége segítségre

Az Ukrajnában dúló háború rengeteg áldozatot követelt már eddig is, és fog is, míg végre le nem teszik a fegyvert. A magyarok élen járnak a segítésben, Győr pedig ebben is példát mutat. Ráadásul nem csak az emberekre, hanem az állatokra is figyelnek. A Papagájmentő Alapítvány és a Szurkolók az Állatokért Állatvédelmi Alapítvány Győr is adományt küldött a háború sújtotta vidéken élő állatok megsegítésére.

Győr+ 2022.04.23.

Tótisztítás a Föld napja alkalmából

Tótisztítási akciót szerveztek április 23-án szombaton 14 órától a FILO-Pont Győr önkéntesei. Az apropó a Föld napja volt, a helyszín pedig a Gorkijvárosi tavak.

Kárpát Zsolt 2022.03.26.

Érdemes gyűjteni a kupakokat

Megtelt a Győr-Szigetben található „kupakgyűjtő szív”. A műanyag kupakok értékesítéséből befolyt összeget egy olyan győri alapítvány kapja meg, amely tanulási nehézségekkel küzdő gyerekeket segít.

Havassy Anna Katalin 2022.03.22.

Szeretettel feltöltött polcok között

A háború kezdete óta folyamatosan kelnek útra az Ukrajnában élők, s hátrahagyva mindent menekülnek a biztonságba. Szükségük van minden segítségre, amit kapnak, szívből, szeretettel, önzetlenül. Az önkéntes munka nemes, a győriek pedig példát mutatnak mindenkinek, ebben is. Egy pár órát a Győr+ Média is az ETO Park Élményközpontban található adományponton töltött.

Győr+ 2022.03.17.

Folytatódik az összefogás, így is segíthet a menekülteknek!

Győrben példaértékű az-az összefogás, mely folyamatosan, több fronton segíti az ukrajnai háború elől menekülőket. Dr. Dézsi Csaba András közösségi oldalán köszönte meg az eddigi felajánlásokat, egyúttal további gyűjtésre buzdította a jószándékú segítőket.

Hirdetés