Címke: összefogás
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.09.07.

Ismét segítettek a győri eltűntkeresők

Többször hírt adtunk már arról, hogy győri eltűntszemély-kereső csoportok a jótékonyságból is kiveszik a részüket. A Prospectíve csapata most az iskolakezdést szerette volna könnyebbé és szebbé tenni a Bagolyvár Gyermekotthon Győr lakói számára.

Havassy Anna Katalin 2023.06.25.

Hihetetlen volt a győrsági összefogás a beteg kislányért

Ahogy arról a Győr+ Média is beszámolt, június 24-én sportnapot tartottak Győrságon, ahol ott volt a Kisalföld Motorosai Jótékonysági Csoport s amellett, hogy látványos felvonulást szerveztek, tombolát is árultak, értékes nyereményekkel. A cél pedig igencsak nemes volt: a 10 éves súlyos beteg Benkő Vicát szerették volna támogatni.

Szerző és fotó: Havassy Anna Katalin 2023.06.24.

„Szenvedélyem másoknak segíteni” – beszélgetés Forrás Eszter eltűnt személy keresővel

Az eltűnt személyekre a figyelmet hazánkban leginkább Incze Zsuzsa, a Csellengők című műsorával hívta fel, amely rávilágított: egyre nagyobb méreteket ölt az otthonról elkóborlás, amelynek sajnos számos oka van. Forrás Esztert is mindig megdöbbenti, ha hallja a statisztikákat. Ő és csapata, a Prospective Eltűnt Személy Kereső Civil Önkéntes Csoport segítene szeretne, hogy jobb irányba haladjon a világ…

HAK 2023.06.16.

Jótékonysági koncertet tartanak egy öttevényi kislány gyógyulásáért

Az öttevényi Több mint kertész csapata és a győri Aktuális Egyenleg zenekar összefogott és június 17-én 18 órától egy klassz koncertet szerveztek a településre, amelyen a szórakozás mellett a legfőbb cél a jótékonykodás lesz: egy négy hónapos kislány gyógyulása érdekében gyűjtenek.

Havassy Anna Katalin 2023.06.14.

Újra gyermeknapot varázsoltak a győri Anya- Csecsemő- és Gyermekotthonba

Igaz, hogy az idei gyermeknap már elmúlt, viszont arra, hogy a mosolyt csaljunk a legkisebbek arcára, mindig lehet alkalmat találni. Így volt ez június 13-án késő délután is a Szent Imre úti Anya- Csecsemő- és Gyermekotthonban, ahol egy igazán kellemes hangulatú találkozó kerekedett, jószívű emberek jóvoltából.

J. Kovács Andrea 2023.06.08.

Összefogással menekült meg Győr és a Szigetköz

A 2013-as dunai árvízre emlékeztek csütörtökön Győrben. Tíz évvel ezelőtt június 1-én rendelték el az első készültségi fokozatot és a védekezés több mint másfél hónapig tartott.

MTI 2023.05.28.

A békességet a szabadsággal táplált szeretet tudja megalapozni

A magyarok békességre vágynak a családban és a közéletben, békességre Székelyföldön, Magyarországon, Európában, ezt a békességet a szabadsággal táplált szeretet tudja megalapozni - hangoztatta Novák Katain vasárnap Sepsiszentgyörgyön a Szilvássy Carola Református Szeretetotthon avatóünnepségén.

HAK 2023.05.19.

Bátyja kér segítséget a fiatal focista gyógyulásáért

Talán nincs is annál szomorúbb hír, mint mikor egy fiatal, ereje teljében lévő emberről derül ki, hogy súlyos betegséggel kell küzdenie. Bánhegyi Zsolt, a Szolnoki MÁV FC 19 éves kapusának élete egy évvel ezelőtt nem várt fordulatot vett, a harc pedig iszonyúan kemény. Testvére kérésére most bárki segíthet.

P. Csapucha Adrienn 2023.04.28.

Segítsük az ásványrárói Léna gyógyulását!

Alig pár hónapos a kis Léna, aki súlyos májelégtelenségben szenved. Az ásványrárói kislány gyógyulására van esély, betegségén egy transzplantáció segíthet, ez viszont jelentős költségeket ró a családra, hiszen Hamburgban kell elvégezni a műtétet. A település összefogott, adománygyűjtést szerveznek, egyúttal kérnek mindenkit, aki csak teheti, járuljon hozzá az akció sikeréhez.

Havassy Anna Katalin 2023.04.21.

Zsolt az összefogásnak és a csodának köszönheti életét

Vannak olyan történések, amelyeket egyszerűen nem tudunk megmagyarázni. Mert az összefogás, az emberség és a csoda dolgozik, s bizony jól végzi a dolgát. Így volt ez március 17-én is, amikor az 57 éves Zsolt megmenekült a halál torkából. Ijesztő, ugyanakkor lelket simogató történet, komoly figyelmeztetésekkel. Tóth Zsuzsa, a feleség beszélt a Győr+ Médiának.

Hirdetés