Hirdetés
Címke: összefogás
Hirdetés
MTI 2021.09.28.

Országos körútra indult a Covid-árvákat segítő Regőczi Alapítvány

A koronavírus-járvány miatt árván maradt gyerekeket és családjaikat az állami, önkormányzati és karitatív intézményrendszer résztvevőivel szoros együttműködésben tudja hatékonyan, célravezetően segíteni a Regőczi Alapítvány - mondta a köztársasági elnök felesége, a Covid-árvákat segítő szervezet kuratóriumának elnöke kedden sajtótájékoztatón, Pécsen.

KZS-HAK 2021.09.18.

A leukémiás gyermekekért futottak és mosolyogtak, Győrben is

A Fuss, Fotózz, Mosolyogj kampány célja, hogy magyar turisztikai csodákra hívják fel a figyelmet sportolói szemszögből, mindezt úgy, hogy a legnemesebb célt szolgálják vele. Szeretnék bemutatni, hogy a leukémiás gyermekek is képesek mosolyogni, s talán ők a legszebben, mert igazán hisznek a gyógyulásban. Higgyünk bennük mi is!

Győr+ 2021.09.15.

Pillantás a kertekbe

Nemrég tizenegy kertet látogathattak meg az érdeklődők Ménfőcsanakon, s ezzel együtt ugyanennyi család életébe, szenvedélyébe pillanthattak be egy kicsit. Mert a kert szerelem és szenvedély.

Mireider Máté 2021.09.12.

Az egész falu összefogott Laráért

Jótékonysági családi napot tartottak Nagyszentjánoson, sokan támogatják a nehéz helyzetbe került családot. A 13 éves lány fél éve harcol a betegséggel, miközben a kemoterápia is embert próbáló kihívások elé állítja őt és családját.

Németh Boglárka 2021.09.09.

20 perc alatt égett le a nyúli család háza

A nyár utolsó napján vált a lángok martalékává egy család háza Nyúlon. Apa, három gyereke és nagyszülők éltek itt együtt. A helyiek összefogtak értük, de továbbra is bármilyen felajánlást szívesen fogadnak.

Ficsór Dávid 2021.09.04.

Szeretetvendégséget tartottak a hajléktalanoknak

Szeptember 4-én országszerte 5000 rászorulót vendégelnek meg az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus 0. napján. A Szeretetvendégség célja az, hogy tanúságtételként a világ felé kézzelfoghatóan mutassa be Jézus szeretetét, aki kenyér formájában adta magát.

Győr+ 2021.08.23.

Ismét a csángók között – adományt vittek a győriek

Az Arrabona Városvédő Egyesület ismét Moldvában járt. Sajnos a tavalyi év kimaradt a segélyutak hosszú sorából a világjárvány miatt. Így idén fokozott várakozás előzte meg a csángó magyar kisdiákok anyanyelvi oktatása megsegítésére szervezett missziót. – az Arrabona Városvédő Egyesület elnökének beszámolóját olvashatják.

Ficsór Dávid 2021.07.13.

Lakástűz: egy emberként segítenek a győriek

Hétfő délután a polgármester személyesen kereste fel annak a Szabolcska utcai tízemeletesnek a lakóit, ahol múlt pénteken, teljesen kiégett egy lakás.

Havassy Anna Katalin 2021.07.02.

Volt győri zsaru fut a beteg gyermekekért

A Bátor Tábor Alapítvány futócsapatához tartozik Kiss Bálint, aki korábban a Győri Rendőrkapitányság állományához tartozott. Az élet azóta másfelé vitte, a szíve viszont a helyén maradt.

Havassy Anna Katalin 2021.06.27.

Győri autósklub jótékonykodott, két helyre is jutott

Nem ritka, hogy autó márkák szerelmesei csoportokat szerveznek, s ahogy telik az idő, baráti társasággá szerveződnek. Közös életérzés, összetartozás, programok és sokszor közös célok is összekötik a tagokat. Most épp az Opel Club Győr tagjai mutatták meg: helyén van a szívük!

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat