Hirdetés
Címke: Oroszország
Hirdetés
MTI 2022.06.12.

Megvan az orosz McDonald’s éttermek új neve

A Vkuszno - i tocska (Finom - és pont) elnevezést kapta az Oroszországot elhagyó McDonald's helyén megnyíló gyorsétteremlánc - közölte Oleg Parojev, a cég vezérigazgatója a sajtóval vasárnap Moszkvában.

MTI 2022.04.09.

Újabb termékek exportját korlátozza az USA

Az Ukrajna elleni háború miatt újabb termékek exportját tiltotta meg Oroszországba és Fehéroroszországba helyi idő szerint pénteken az Egyesült Államok - derül ki a washingtoni kereskedelmi minisztérium tájékoztatásából.

MTI 2022.04.08.

Zelenszkij: Borodjankában szörnyűbb a helyzet, mint Bucsában

A Kijevtől északnyugatra fekvő Borodjankában "lényegesen szörnyűbb" a helyzet, mint Bucsában, ahol az ukrán vezetés több száz civil lemészárlásával vádolja a várost egy hónapig ellenőrzése alatt tartó orosz haderőt - derült ki Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csütörtök éjszaka közzétette videoüzenetéből.

MTI 2022.04.06.

Az oroszok fellebbezéseit tárgyalja a nemzetközi Sportdöntőbíróság

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) tíz fellebbezést vett nyilvántartásba, amelyet orosz sportszövetségek és az Orosz Olimpiai Bizottság nyújtott be azért, mert versenyzőiket a sportági világszövetségek kitiltották a nemzetközi eseményekről Oroszország Ukrajna ellen indított háborúja miatt.

MTI 2022.04.06.

Az ukrajnai háború a világbéke elleni egyik legnagyobb kihívás

Az ukrajnai háború a második világháború óta az egyik legnagyobb kihívás a világbéke ellen - jelentette ki kedden az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésén a világszervezet főtitkára, míg egyik helyettese bírálta Moszkvát a kazettás lőszerek bevetése miatt.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat