Címke: önkéntesség
Hirdetés
Szigeti Sándor 2023.04.29.

Százból kilencvenkilenc élet megmenthető

Győrből indult el és vált sikeres országos kezdeményezéssé az az ifjúsági telefonos lelki elsősegély szolgálat, amely évente több száz fiatal számára jelenti az utolsó kapaszkodót és a reményt. Most önkénteseket keresnek.

Győr+ 2023.04.17.

„A Magyar Honvédség a fiatalokra alapozza jövőjét”

Év elején országos toborzókampányt indított a honvédelmi tárca. Erről, valamint az egységes alapkiképzésről és a honvédség nyújtotta karrierlehetőségről beszélt Győri Tamás százados, az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) toborzó tisztje és Pálinkás Szilveszter főhadnagy, különleges műveleti katona, a toborzókampány egyik arca, a „Katonadolog” című rádióműsorban – írja a honvedelem.hu

Havassy Anna Katalin 2023.04.10.

Motorosok varázsolták még szebbé a győri húsvétot

Ahogy azt előre megjósoltuk, tényleg motoroktól volt hangos április 10-én Győr, ugyanis 76 kétkerekű tulajonos gondolta úgy, hogy a kellemes tavaszi időben örömet szerez a gyermekeknek. A felvonulás és a csokiosztás jól sikerült, ráadásul még egy kedves találkozás is belefért.

Havassy Anna Katalin 2023.04.09.

Rászorulókon segítettek a győri keresőkutyások

Számos alkalommal beszámoltunk már a Győrben, vagy az országban önkéntes alapon tevékenykedő mentőkutyás csoportokról. A Floyd Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány élen jár nem csak a keresésben, hanem a jótékonykodásban is. Most húsvét alkalmából segítettek a rászorulókon.

Ficsór Dávid 2023.03.13.

Friss disznótorossal várták a véradókat Börcsön

A lelkes kollégáimhoz hasonlóan rendszeres résztvevője vagyok a Kisalföld által szervezett médiavéradásnak. Nagyapám több mint százszoros véradó, s szeretnék én is a nyomdokaiba lépni, tovább vinni odaadását, hisz egy rövid procedúrával, egy kis tűszúrással legalább három életet lehet megmenteni.

Ficsór Dávid 2023.03.04.

Börcs büszke díjnyertes tűzoltóira

Ahogy arról korábban a Győr+ Média is beszámolt, a Börcsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület kapta a 2022-es „Év önkéntes tűzoltó egyesülete” címet.

HAK 2023.02.10.

Kulcsár József és Lendon is segít a törökországi katasztrófánál

A Kulcsár Kutató-Mentőkutyás Szolgálat Alapítványt (KKMSZ) nem kell külön bemutatni a Győr+ Média olvasóinak, hiszen amellett, hogy számos alkalommal írtunk már róluk, rendszeresen segítenek a régióban eltűnt személyek felkutatásában. Kulcsár József és keresőkutyája Lendon is Törökországba sietett, hogy a többi magyar szakemberrel együtt mindent megtegyen a romok alatt rekedt emberekért.

Hirdetés