Hirdetés
Címke: OMSZ
Hirdetés
Győr+ 2022.01.12.

Szabadnapos mentőápoló segített a balesetnél

A tegnapi nap hőse kétségkívül az a szabadnapos győri mentőápoló, aki éppen Komáromba tartott az 1-es úton, amikor a szeme láttára sodort el egy biciklist egy személyautó, ami ezután felborult.

Németh Boglárka 2021.10.18.

Újraélesztés és baleset-szimuláció a Szent-Györgyiben

Az újraélesztést gyakorolhatták, és egy baleset szimulációt is megnézhettek hétfőn a Szentgyörgyisek. Az iskolában nem csak az oda járó diákok, de a nyílt napra érkező hetedik-nyolcadikosok is részt vehettek az oktatásokon.

Győr+ 2021.08.31.

Gyalogost gázoltak a Lajta úton

Baleset történt Győrben, a Lajta úton kedd délután 16 óra után. Aki teheti, kérjük kerülje el a forgalmas útszakaszt.

Földvári Gabriella 2021.06.02.

Új rohamkocsi állt szolgálatba Győrben

Új, a legkorszerűbb technikával felszerelt, Mercedes típusú roham-mentőkocsi állt munkába szerdán Győrben, melynek értéke ötvenmillió forint. A Tarcsay úti állomáson rendezett ünnepélyes átadón kiderült, várhatóan még idén lerakják az új mentőállomás alapkövét a kórház közelében.

Havassy Anna Katalin 2021.05.10.

A mentőket ünnepeltük ma, de tartson tovább a napjuk!

A mentők napját tartottuk ma, amikor egy kicsit minden róluk szólt a közösségi médiában, a hírportálokon és a televízióban is. Mi estére hagytuk a köszöntésüket, talán elhúzva egy kicsit az ünneplést, s jelezve: egész évben, mindig tisztelettel gondolunk rájuk.

Győr+ 2021.05.05.

Pázmándfalu megebédelteti a mentőket

A Pázmándfalu a mentőkért akciónak köszönhetően mától egész hónapban meleg ebédet kapnak a pannonhalmi mentőállomás dolgozói.

HAK 2021.04.08.

Köszönetet mondott a feljelentett mentőápoló

Ahogy arról ma a Győr+ Online is beszámolt, érhetetlen eset történt húsvéthétfőn az Országos Mentőszolgálat egy mentőápolójával. Az ország összefogott a mentőkért, az említett ügyben érintett mentőápoló pedig meghatottam mondott köszönetet.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat