Címke: OMSZ
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.04.21.

Zsolt az összefogásnak és a csodának köszönheti életét

Vannak olyan történések, amelyeket egyszerűen nem tudunk megmagyarázni. Mert az összefogás, az emberség és a csoda dolgozik, s bizony jól végzi a dolgát. Így volt ez március 17-én is, amikor az 57 éves Zsolt megmenekült a halál torkából. Ijesztő, ugyanakkor lelket simogató történet, komoly figyelmeztetésekkel. Tóth Zsuzsa, a feleség beszélt a Győr+ Médiának.

Csollán Tamara 2023.03.25.

Életmentés érintőképernyőn keresztül

Szeretjük az alkalmazásokat. És bár sokunk telefonján még valószínűleg ott lapul egy-két játék, ezek a kis programok már rég túlnőttek szórakoztató funkciójukon és helyükbe a mindennapi életünket megkönnyítő, hasznos applikációk léptek: legyen szó akár közlekedésről, bevásárlásról, vagy – amivel ebben a cikkünkben is foglalkozunk – életmentésről.

Győr+ 2023.02.22.

Nagyértékű felajánlást tettünk az Országos Mentőszolgálatnak

A Nyakkendő nélkül Knézy Jenővel legutóbbi adásában Győrfi Pál volt a Győr+ Média vendége. Az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét az új ügyeleti rendszerről kérdezte cégünk vezérigazgatója, Knézy Jenő. Az adásban azonban a szakmai kérdések mellett a társadalmi felelősségvállalás is szerepet kapott.

Győr+ 2023.02.21.

Győrfi Pált kérdeztük az új ügyeleti rendszerről

Március elsejével életbe lép az új ügyeleti rendszer Győr-Moson-Sopron vármegyében is. A háziorvosi ellátás mellett ettől az időponttól a mentők is részt vesznek az ügyeletben. Marad-e a 112-es hívószám, mikor hívjuk az új 1830-at, mikor és ki lát el minket, ha rosszul vagyunk? Többek között ezekre a kérdésekre is válaszol Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. A téma sokakat érdekel, és az is világosan látszik, hogy a többség nem teljesen van még tisztában azzal, mi is változik az első tavaszi naptól. Az adásban Győrfi Pál és Knézy Jenő kitérnek arra is, hogy a gyermekellátást hogyan érinti az új rendszer, és egy váratlan felajánlás is érkezett a műsor végén.

Győr+ 2022.08.11.

Indokolatlan bírálatot kaptak a mentők a kerékpáros ötlet miatt

Ahogy arról a Győr+ Média is beszámolt, elektromos mentőkerékpárokkal is gyorsítaná a bajbajutottak ellátását az Országos Mentőszolgálat (OMSZ), a bringás mentőket elsősorban városokban vetnék be. Erről először a Népszava írt. A hírrel kapcsolatban rengeteg negatív kritika érte az OMSZ-t, amely reagált a bírálatokra.

MTI 2022.08.10.

Kerékpáros mentőegységek kialakításán dolgoznak

Elektromos mentőkerékpárokkal is gyorsítaná a bajbajutottak ellátását az Országos Mentőszolgálat (OMSZ), a bringás mentőket elsősorban városokban vetnék be - írta szerdai számában a Népszava.

Győr+ 2022.01.12.

Szabadnapos mentőápoló segített a balesetnél

A tegnapi nap hőse kétségkívül az a szabadnapos győri mentőápoló, aki éppen Komáromba tartott az 1-es úton, amikor a szeme láttára sodort el egy biciklist egy személyautó, ami ezután felborult.

Hirdetés