Címke: okostelefon
Hirdetés
Győr+ 2022.08.03.

Megújult a VÉSZ

A VÉSZ, azaz Veszélyhelyzeti Értesítési Szolgáltatás egy okostelefonokra és táblagépekre kifejlesztett ingyenesen alkalmazás.

J. Kovács Andrea 2022.08.02.

Digi szótár az online világhoz

A digitális generáció világában végez kutatásokat az Alfa Generáció Labor. Az ELTE Etológia Tanszéke által működtetett csoport azt vizsgálja, hogyan alakítja a digitalizáció a 2010 után született gyerekek, tehát az alfa generáció életét.

MTI 2022.05.06.

Átalakul az okostelefonok ipara és piaca

Átalakítja az okostelefonok iparát és piacát az, hogy egyre hosszabb lesz a készülékek élettartama - állapítja meg elemzésében a Deloitte Global.

J. Kovács Andrea 2021.11.17.

Gyerekek a neten

Hogyan vigyázzunk gyermekeinkre internethasználat közben? Mikortól használják az okos eszközöket? Kell-e őket ellenőrizni? A Győr+ Rádió ma reggeli műsorában erről beszélgetett Pribránszki Mariannával Bajzát Zsuzsi és Orosz Sándor.

Győr+ 2021.05.14.

Már telefonon is elérhető a védettségi igazolványunk

A védettségi igazolvány még augusztusig biztosan az életünk része lesz, ezt Orbán Viktor is megerősítette pénteki rádiós interjújában. Enélkül nem járhatunk konditerembe, moziba, vagy étteremben sem. A plasztikkártyát kiegészíthetjük (vagy kiválthatjuk, ez még egyelőre nem tisztázott) okostelefonos alkalmazással is.

MTI 2021.01.28.

Két mobilszolgáltatót is vizsgálnak

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Vodafone és a Magyar Telekom ellen is versenyfelügyeleti eljárást indított, mert valószínűleg mindketten megtévesztően hirdették mobilnet-csomagjaikat egyes közösségi alkalmazások korlátlan használatának lehetőségével.

Mireider Máté 2021.01.24.

Egymást riaszthatják az autósok egy alkalmazás segítségével

Mindenkivel előfordult már, hogy égve hagyta a fényszórót, vagy az egyik ablak lehúzva maradt, vagy olyan helyen parkolt ahol akadályozta a forgalmat. Ilyenkor rendszerint másnap szembesülünk a valósággal, és jó esetben csak az akkumulátort kell feltölteni.

Hirdetés