Címke: nyúl
Hirdetés
Nagy Roland 2023.06.08.

Izgalmas programokkal vár a 3. Nyúli Nyár

Idén harmadik alkalommal rendezik meg a Nyúli Nyár programsorozatot, amely júniustól ad lehetőséget a kikapcsolódásra a helyben élőknek és a településre látogatóknak.

Földvári Gabriella 2023.01.23.

A Nyúl éve – 2023: alázat, türelem és hitelesség

A kínai asztrológia szerint január 22-én kezdődik a Nyúl éve, és 2024. február 9-éig tart. A Nyúl éve két kínai karaktert szimbolizál: a yin vizet és a yin fát - árulta el Kerecsényi Éva sorselemző, asztrológus szakértőnk.

Zombai-Kovács Ákos 2022.03.07.

Nyúlon (is) fásították az országot

Nyúl is sikerrel pályázott tavaly nyáron az Országfásítás elnevezésű pályázaton. A település a 2022-es tavaszi időszakot választotta az ültetés időpontjának, ennek jegyében hétfőn el is ültették a pályázat keretében elnyert 20 darab nagylevelű hársat és a 10 darab keskenylevelű kőrist. A facsemeték a nyúli köztemető melletti önkormányzati területen, az úgynevezett kegyeleti sávban kerültek a földbe. A faültetésen a polgármester mellett ott volt a térség országgyűlési képviselője is.

Németh Boglárka 2021.09.09.

20 perc alatt égett le a nyúli család háza

A nyár utolsó napján vált a lángok martalékává egy család háza Nyúlon. Apa, három gyereke és nagyszülők éltek itt együtt. A helyiek összefogtak értük, de továbbra is bármilyen felajánlást szívesen fogadnak.

Hirdetés