Címke: nyugdíjemelés
Hirdetés
MTI 2023.11.05.

Hamarosan érkezik a kiegészítő nyugdíjemelés

Jó hír a nyugdíjasok számára: hamarosan érkezik a kiegészítő nyugdíjemelés - mondta Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója a Facebook-oldalán vasárnap közzétett videóban.

MTI 2023.02.11.

Orbán Viktor levelet küld a nyugdíjasoknak

A napokban Orbán Viktor miniszterelnök levélben keres meg minden magyar nyugdíjast, és tájékoztatja őket arról, hogy februárban dupla nyugdíj érkezik - közölte Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott szombaton az MTI-vel.

MTI 2023.01.10.

A héten érkezik az emelt nyugdíj

Január 12-én, csütörtökön utalják a 15 százalékkal megemelt nyugdíjakat - közölte a kormányszóvivő kedden a Facebookon.

MTI 2023.01.07.

Hamarosan mindenki megkapja a megemelt nyugdíjat

Jó hírrel indul az év a szépkorúaknak: hamarosan mindenki megkapja a megemelt nyugdíjat - mondta Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott a Facebook-oldalára szombaton feltöltött videóban.

Győr+ 2022.11.30.

Újabb nyugdíjemelés jön év elején

Nyugdíjemelésről tárgyalt a Gazdasági Kabinet - közölte közösségi oldalán a pénzügyminiszter. Varga Mihály emlékeztetett: novemberben nyugdíjprémiumot és nyugdíj-kiegészítést is fizettek az érintetteknek.

Zombai-Kovács Ákos 2022.07.12.

Szépkorúak figyelem: jön az emelt nyugdíj

Kedden érkezett meg az emelt nyugdíj azoknak a számlájára, akik banki utalással kapják meg a juttatást. Az érintettek két utalásra is számíthattak, az egyik az emelt júliusi nyugdíjat tartalmazza, a másik pedig a visszamenőleges különbözetet egészen januárig. Az infláció miatt újabb 3, 9 százalékkal emelkednek a nyugdíjak, így átlagosan 52 ezer forint plusszal számolhatnak az arra jogosultak. Januárban 5 százalékkal emelkedett a nyugdíj, most újabb 3, 9-el, az emelés 2 és fél millió embert érint, akiknek 184 milliárd forint pluszpénzt fizet ki az állam

MTI 2022.06.10.

Júliusban jön a nyugdíjemelés

Júliusban kapják meg az érintettek az évközi nyugdíjemelést - közölte Tállai András, a Pénzügyminisztérium államtitkára.

Hirdetés