Címke: nyomozás
Hirdetés
Mireider Máté 2023.10.06.

Nyomoznak az audis szakszervezetnél, megszólalt az elnökség

Júniusban már körbejárta a sajtót a hír: nyomoznak az Audi Hungária Független Szakszervezet (AHFSZ) ellen. Akkor úgy hírlett: közokirat-hamisítás a gyanú, és több évre visszamenőleges lehet az ügy. Most új szálon folyik a találgatás, hogy mi történhetett, ugyanis a rendőrség mellett már az adóhatóság is vizsgálódik. A szakszervezet több ezer tagot számlál, évek óta eredményes bértárgyalásokat folytat, így túlzás nélkül mondható: több ezer győri családot érint az eset.

Győr+ 2023.08.24.

Pénzt lopott a Győr Plazában ez a nő! Felismeri?

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik. Egy ismeretlen nő július 8-án, 11 óra 30 perc körül Győrben, a Vasvári Pál utcában található bevásárlóközpont egyik üzletében 107 ezer forintot lopott el egy földre letett táskából.

Győr+ 2023.03.21.

Az eltűnt mosonmagyaróvári villanyszerelő maradványait találhatták meg Burgenlandban

A Kronen Zeitung számolt be kedden arról, hogy egy burgenlandi kavicsbánya közelében emberi csontokat és egy emberi koponyát találtak önkéntesek. A mosonmagyaróvári Mácsik Zoltán családjának jogi képviselője a Blikknek arról nyilatkozotott, hogy szerint nagy eséllyel a 2017-ben nyomtalanul eltűnt villanyszerelő maradványait találhatták meg a határ túloldalán.

Győr+ 2022.06.23.

Egy férfi, négy eset

A győri rendőrök befejezték a 29 éves fiatalemberrel szemben folytatott büntetőeljárást, akit egy ügyben négy különböző bűncselekmény elkövetésével gyanúsítottak meg.

Győr+ 2021.10.08.

Darkweben kereskedett

Az internet sötét oldalaként emlegetett darkweben bankkártya adatokkal kereskedő elkövető ellen indított nyomozást fejezett be a rendőrség. A 33 éves G. Adrián 7 844 – nagyrészt külföldi bankok által kibocsátott – bankkártya adatait szerezte meg, majd azokat különböző darknetes piactereken kínálta eladásra.

MTI 2021.06.21.

Szegedi emberölés – Friss információk

A rendőrök megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki a megalapozott gyanú szerint megölte két ismerősét szombat éjszaka Szegeden - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.

Hirdetés