Címke: nyitvatartás
Hirdetés
Győr+ 2023.08.02.

Két hétre bezár a menhely

Általános rágcsálóirtás miatt augusztus 2. és augusztus 15. között zárva tart a Győri Állatmenhely.

Győr+ 2023.03.31.

Április 1-től nyári nyitvatartás a győri köztemetőkben

A Győr-Szol Zrt. tájékoztatja a hozzátartozókat, hogy a Szabadhegyi, Nádorvárosi, Révfalui, Újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és Koroncói úti köztemetők 2023. április 1-től, szombattól a nyári nyitvatartási rendnek megfelelően minden nap egységesen 7 és 20 óra között látogathatóak.

Győr+ 2023.03.29.

Hulladékudvarok tavaszi-nyári nyitvatartása Győrben

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a cég üzemeltetésében lévő hulladékudvarok 2023. április 1-től, szombattól a tavaszi-nyári nyitvatartás szerint üzemelnek.

Győr+ 2023.03.19.

Hulladékudvarok tavaszi, nyári nyitva tartása

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja a lakosokat, hogy a cég üzemeltetésében lévő hulladékudvarok 2023. április 1-jétől a tavaszi, nyári nyitvatartás szerint üzemelnek. A győri hulladékudvarok (Nép u., Ötház u., Pápai út, Szitásdomb u., Homoksori u., Sashegy, Külső Fehérvári út 1.) a megszokott napokon, de 10 és 18 óra között lesznek nyitva.

Győr+ 2023.03.10.

Egy napos leállás jön a postánál

Egy országos informatikai adatközponti karbantartás miatt számos postai szolgáltatás nem lesz elérhető 24 órán keresztül - adta hírül a Magyar Posta. A karbantartás március 11-én szombaton 18 órakor kezdődik és március 12-én szintén 18 óráig tart.

Németh Boglárka 2022.09.27.

Változások a könyvtárban

Változik a nyitvatartás a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi térben, valamint a hozzátartozó fiókkönyvtárakban és művelődési házakban. Jelenleg minden nap délután 1 és este 6 óra között csak a Baross út 4. szám alatti Kisfaludy Könyvtár tart nyitva, innét ugyanezen idősávban van lehetőség a kölcsönzésre is. A gyirmóti és a ménfőcsanaki művelődési ház pedig csak a kiemelt programok idejében látogatható. Dr. Horváth Sándor Domonkos igazgató jó hírekkel is szolgált: januárra elkészül az energia szempontból is korszerű Hermann Ottó utcai épület, valamint bár új helyszínen, de megtartják a Könyvszalont is.

Hirdetés