Címke: nyitvatartás
Hirdetés
Németh Boglárka 2022.09.27.

Változások a könyvtárban

Változik a nyitvatartás a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi térben, valamint a hozzátartozó fiókkönyvtárakban és művelődési házakban. Jelenleg minden nap délután 1 és este 6 óra között csak a Baross út 4. szám alatti Kisfaludy Könyvtár tart nyitva, innét ugyanezen idősávban van lehetőség a kölcsönzésre is. A gyirmóti és a ménfőcsanaki művelődési ház pedig csak a kiemelt programok idejében látogatható. Dr. Horváth Sándor Domonkos igazgató jó hírekkel is szolgált: januárra elkészül az energia szempontból is korszerű Hermann Ottó utcai épület, valamint bár új helyszínen, de megtartják a Könyvszalont is.

Zombai-Kovács Ákos 2022.07.05.

Rövidebb vasárnapi nyitvatartást akarnak

Rövidebb vasárnapi nyitvatartást szeretne a kereskedelemben a KASZ. A Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete szerint, ha a hét utolsó napján csak 12 óráig lennének nyitva az üzletek, azzal részben enyhíteni lehetne a munkaerőhiány miatti túlterhelést. Hatalmas munkaerőhiány van a szférában, annak ellenére, hogy a munkáltatók többféle módon is megpróbálták magukhoz csalogatni a szükséges munkaerőt. A KASZ első körben a munkáltatókkal ülne le, hogy a rövidebb vasárnapi nyitvatartásról egyeztessen.

Győr+ 2022.04.30.

Parkolás, piac: ünnepi információk

Parkolás, vásárcsarnok, mélygarázsok, utcai sportpályák és a köztemetők nyitvatartása Győrben - mutatjuk a május 1-jei ünnepi információkat.

Győr+ 2021.12.16.

A nagy üzletláncok december 24-én délben bezárnak

A legnagyobb üzletláncok - Aldi, Auchan, Lidl, Penny Market, Spar, Tesco - üzletei néhány kivételtől eltekintve december 24-én 12 órakor zárnak be - közölte az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) csütörtökön.

Hirdetés