Címke: nyári táborok
Hirdetés
Ficsór Dávid 2023.08.14.

Hatszáznál is többen a Generációk Háza nyári táborain

Közeleg a nyár vége, az utolsó nyári táborát rendezte a napokban a megújult Generációk Háza. Az intézmény minden évben rengeteg programmal készül a különböző korosztályoknak, nyáron azonban elsősorban a legfiatalabbakat célozza, segítve ezzel a dolgozó szülőket.

J. Kovács Andrea 2023.07.24.

Az alkotás vágya mindenkiben él

Barokk stíluselemek, kerámiák, hangszerek, zene, életérzés, ráadásként sok-sok móka és kacagás. A Prohászka-iskola nemrég véget ért Erzsébet-táborában a gyerekek az élményeken kívül a saját maguk által készített tárgyakkal gazdagodtak, melyekből az utolsó napon kiállítást is rendeztek. Nem csoda, hogy Pintérné Gergics Ágnes táborainak ma már híre van, s szinte azonnal betelnek rá a helyek.

Zombai-Kovács Ákos 2023.07.18.

Utolsó hetében a város legnépszerűbb tábora

Már az utolsó hetében jár Győr talán legnépszerűbb tábora, az építő játszótér. Ahogy arról korábban beszámoltunk, idén három turnusban, összesen 390 gyerek táborozik a marcalvárosi kiserdőben.

Pulai Sarolta 2023.07.18.

Zumbás csobbanás Győrújbaráton

Vízben játszadozó és hangos kacajú gyermekek sokasága várta az animátorok által összeállított Zumba koreográfiát a gyermektáborban Győrújbaráton. A fiatalok nagy lelkesedéssel követték az olykor bonyolultnak tűnő tánclépéseket.

Szöveg és fotó: Németh Boglárka 2023.07.18.

Továbbra is nagyon népszerű a polgári védelmi tábor

Ezúttal is néhány óra alatt elfogytak a helyek, így 65 gyerkőc és nevelőik pihenhetnek a győri gyermektáborban, Győrújbaráton. A fiatalok a tábor alap programjain kívül rengeteg más élményt is kipróbálhatnak. Kedden például újraélesztést és az árvíz elleni gátépítést tanulták meg. A tábor különlegessége, hogy a rendvédelmi szervek: katonák, rendőrök, tűzoltók, búvárok, polgárőrök és mentők is bemutatót tartanak a gyerekeknek a hét minden napján.

Szerző és fotó: Mireider Máté 2023.06.26.

Különleges, digitális tábor indult a Széchenyi István Egyetemen

Június 26-án elstartolt a Gyerekegyetem, amelyet már hatodik alkalommal rendeznek meg. A Széchenyi István Egyetem és a Mobilis Interaktív Élményközpont közös szervezésű rendezvényén idén már nem csak Győrben, hanem Mosonmagyaróváron is érdekes előadásokat hallgathatnak meg.

Győr+ 2023.04.12.

Viszik a nyári táborokat, mint a cukrot!

Az elmúlt időszakban az infláció és az árak emelkedése egyre nagyobb terhet jelentett a családok számára, különösen a nyaralások és a szabadidős tevékenységek területén. Ennek ellenére a legfrissebb adatok szerint a nyári táborok iránti kereslet továbbra is csak növekszik.

Győr+ 2023.03.22.

Még több kihívással tér vissza az Audi Development Camp

Még több szakmai kihívással érkezik 2023-ban az Audi Development Camp, a győri Széchenyi István Egyetem és az Audi Hungaria nyári programja. Az angol nyelvű tábor projektalapú képzést biztosít hazai és nemzetközi hallgatók számára annak érdekében, hogy a motivált, szorgalmas és kihívásokat kereső diákokat megtanítsa arra, miként hozhatják ki a legtöbbet a karrierjükből.

Szigeti Sándor 2022.07.09.

Vízpart, napsütés, vakáció!

Idén is több száz gyermek ismerkedik az evezéssel a győri kajak-kenu szakosztály nyári táborában.

Hirdetés