Hirdetés
Címke: nyári táborok
Hirdetés
Szigeti Sándor 2022.07.09.

Vízpart, napsütés, vakáció!

Idén is több száz gyermek ismerkedik az evezéssel a győri kajak-kenu szakosztály nyári táborában.

Németh Boglárka 2022.07.08.

Továbbállt az Álomcirkusz

Ma zárult a Generációk Házának szervezésében megrendezett Építő Tábor a marcalvárosi kiserdőben, az Apor iskola szomszédságában. Három alkalommal, heti turnusban zajlott a tábor, ahol 360 gyerek kapcsolódhatott ki tartalmasan, őket nevelők és diákmunkások is segítették a szünidei programok zökkenőmentes lebonyolításában.

Győr+ 2022.06.30.

Második hete dübörög az Építő Tábor

Második hete dübörög a város legnépszerűbb nyári tábora a marcalvárosi kiserdőben. Az Építő Táborban, három turnusban, összesen 360 gyerek kapcsolódhat ki idén, igazi cirkuszi hangulatban.

Zombai-Kovács Ákos 2022.06.22.

Álomcirkusz: elindult az idei építőtábor

Hétfőn elindult Győr legnépszerűbb nyári tábora, az Építő Tábor. A Covid miatt egy alkalom kimaradt, de egyébként évek óta táboroznak az iskolások a marcalvárosi kiserdőben, ahol mindig más tematika köré szerveződnek a programok. 2022-ben az Álomcirkusz a téma, a diákok igazi cirkuszi hangulatban tölthetik napjaikat az Apor Iskola szomszédságában. Három alkalommal, heti turnusban zajlik az Építő Tábor, ahol 360 gyerek kapcsolódhat ki tartalmasan, őket nevelők és diákmunkások is segítik a szünidei programok zökkenőmentes lebonyolításában.

Németh Boglárka 2022.06.20.

Elstartolt a tábor

Hétfőn megnyitotta kapuit az iskolások előtt a Győri Gyermektábor Győrújbaráton. Ezen a héten a ménfőcsanaki Petőfi és győri Tulipános iskola növendékei vehették birtokba a faházakat. Hetente 270 gyermek tölti itt a szünidőt, ahol számos programmal várják őket délutántól egészen késő estig. A diákok többsége már visszatérő vendég és nagyon várták, hogy újra jöhessenek. A színes programok mellett az sem utolsó szempont, hogy ez a tábor a többihez képest lényegesen olcsóbb.

Havassy Anna Katalin 2022.06.04.

Hatalmas az igény a honvédelmi táborokra

Vakáció, szabad levegő, játékos katonai jellegű feladatok, fegyelem és rengeteg nevetés. Röviden talán így lehetne összefoglalni a honvédelmi táborokat, amelyekre évről-évre egyre nagyobb az érdeklődés. Győr-Moson-Sopron megyében először tartanak hagyományőrző, felderítő és harcos tematikájú tábort, amelyet a MH 6. Sipos Gyula Területvédelmi Ezred 19. Szalontai Ferenc Területvédelmi Zászlóalj katonái szerveznek. Kovács Balázs alezredes, zászlóaljparancsnok beszélt a részletekről.

Győr+ 2022.01.31.

A táborok adják vissza a normális életet a gyerekeknek

Minden évben kulcsfontosságúak a nyári gyermektáborok, de az idei esztendőben még inkább kiemelt jelentőségűnek hat a vakációs lehetőségek igénybevétele. Nem elsősorban a nyári gyermekfelügyelet megoldása az ok, bár ez sem elhanyagolható, hanem a gyerekek visszavezetése a valóságba, az offline térbe.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat