Címke: Nyakkendő nélkül Knézy Jenővel
Hirdetés
Győr+ 2023.05.23.

Nyakkendő nélkül Knézy Jenővel – Finisben a fürdő!

Óriási érdeklődés övezi a Hét Tengeri Csillagos Vízi Élménypark és Gyógyfürdő nyitását, melyre hamarosan sor kerül, június 17-től ugyanis már várja a fürdőzni vágyókat a modern, minden igényt kielégítő komplexum. Mi más is adhatná közéleti magazinunk, a Nyakkendő nélkül legújabb adásának témáját mint éppen hazánk legújabb és leginnovatívabb fürdőprojektje. Kovacsics Imre, a SPA Hungary Holding vezérigazgatója volt Knézy Jenő vendége.

Győr+ 2023.05.23.

Nyakkendő nélkül Knézy Jenővel – Ilyen lesz az új győri fürdő!

2023. június 17-e valószínű történelmi dátum lesz Győr életében, hiszen az utóbbi évtizedek legkomolyabb beruházása nyitja meg kapuit a városban. Magyarország legmodernebb és leginnovatívabb fürdőprojektjéről szól a Nyakkendő nélkül következő adása is, ahol Kovacsics Imrével, a SPA Hungary Holding vezérigazgatójával beszélget a műsorvezető, Knézy Jenő. Premier kedden a Győr+ TV és a gyorplusz.hu felületén 19:25-től!

Győr+ 2023.03.30.

Nyakkendő nélkül Knézy Jenővel – Miért jó Győrben élni?

A KSH közelmúltban megjelent tanulmánya szerint, Győr a legélhetőbb és leginnovatívabb magyar város. Az ország négy különböző pontjáról származó, ám Győrben élő beszélgetőpartner megvizsgálta, milyen okai lehetnek a megtisztelő jelentésnek. Vendégeink a tősgyökeres győri Lebóné Muhr Andrea ügyvezető, a Nyíregyházáról elszármazott színidirektor, Bakos-Kiss Gábor és a Pannon Víz Zrt. első embere, a debreceni Rácz Attila.

Győr+ 2023.02.22.

Nagyértékű felajánlást tettünk az Országos Mentőszolgálatnak

A Nyakkendő nélkül Knézy Jenővel legutóbbi adásában Győrfi Pál volt a Győr+ Média vendége. Az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét az új ügyeleti rendszerről kérdezte cégünk vezérigazgatója, Knézy Jenő. Az adásban azonban a szakmai kérdések mellett a társadalmi felelősségvállalás is szerepet kapott.

Győr+ 2023.02.21.

Győrfi Pált kérdeztük az új ügyeleti rendszerről

Március elsejével életbe lép az új ügyeleti rendszer Győr-Moson-Sopron vármegyében is. A háziorvosi ellátás mellett ettől az időponttól a mentők is részt vesznek az ügyeletben. Marad-e a 112-es hívószám, mikor hívjuk az új 1830-at, mikor és ki lát el minket, ha rosszul vagyunk? Többek között ezekre a kérdésekre is válaszol Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. A téma sokakat érdekel, és az is világosan látszik, hogy a többség nem teljesen van még tisztában azzal, mi is változik az első tavaszi naptól. Az adásban Győrfi Pál és Knézy Jenő kitérnek arra is, hogy a gyermekellátást hogyan érinti az új rendszer, és egy váratlan felajánlás is érkezett a műsor végén.

Győr+ 2023.02.14.

Nyakkendő nélkül Knézy Jenővel: Mindenki által érthetően a Pannon-Víz ügyéről

Nem született a közgyűlésen olyan döntés, hogy mindent átad Győr az államnak – hangsúlyozta Rácz Attila, a Pannon-Víz Zrt. elnök-vezérigazgatója a Győr+ Média stúdiójában. A kérdés túlzás nélkül hetek óta témája a városi közbeszédnek, rengeteg téves információ és rossz értelmezés kering ezzel kapcsolatban. Rácz Attila segítségével tiszta vizet öntünk a pohárba.

Mireider Máté 2023.02.12.

Mindenki által érthetően a Pannon-Víz ügyéről

Nem született a közgyűlésen olyan döntés, hogy mindent átad Győr az államnak – hangsúlyozta Rácz Attila, a Pannon-Víz Zrt. elnök-vezérigazgatója a Győr+ Média stúdiójában. A kérdés túlzás nélkül hetek óta témája a városi közbeszédnek, rengeteg téves információ és rossz értelmezés kering ezzel kapcsolatban. Rácz Attila segítségével tiszta vizet öntünk a pohárba.

Győr+ 2023.02.08.

Úszni, vagy nem úszni? Ez itt a kérdés…

Hétfőn megnyílt az úszni tanulók előtt az Aqua Sportközpont tanmedencéje, újraindulhatott a tanmedencében az úszásoktatás - ez adta a Nyakkendő nélkül című műsorunk következő adásának témáját.

Mireider Máté 2022.12.19.

Nyakkendő nélkül Knézy Jenővel – A győri lakáshelyzet

A negyedik adás témája a győri lakáshelyzet. Albérletek, saját lakások, önkormányzati bérlakások - laknia mindenkinek kell valahol, de nem mindegy, hol, mennyiért, hogyan és milyen körülmények között teszi azt? Knézy Jenő vendége ezúttal Prédl Antal, a Győr-Szol Zrt. vezérigazgatója, és Balogh Ádám, a 4you Ingatlaniroda munkatársa volt.

Hirdetés