Hirdetés
Címke: nőnap
Hirdetés
MTI 2021.03.08.

Nőnek lenni mindig bátor vállalkozás

Nőnek lenni a történelem során mindig bátor vállalkozás volt, akkor is, amikor a nők az egyenlő bérekért és a választójogért szálltak síkra és napjainkban is, amikor a választás szabadságát már élvezve kell zsonglőrködni a család és a munka között - mondta az igazságügyi miniszter hétfőn egy nőnapi konferencián.

P.S., H.F., G.I. 2021.03.08.

Egyszerre anyák, nagyik és tanítók lettek

Egy évvel ez előtt nőnapkor, még vidáman látogattuk meg szeretteinket egy-egy szál virággal, ma már ez nem így van. Telefonon, videochaten, sokszor pusztán virtuálisan köszöntjük a nőket március 8-án. A pandémia azonban mást is okozott, kissé átalakította a hagyományos női szerepeket.

Győr+ 2021.03.07.

Nőnap a Covid árnyékában

A világjárványban, a lezárások miatt a nők átlagosan heti 62 órát töltöttek gyermekgondozással, míg a férfiak 36 órát, házimunkával pedig 23 órát a férfiak 15 órát – derül ki az Európai Bizottság felméréséből.

hirdetés
Győr+ 2021.03.06.

A hölgyek és a tavasz köszöntése

Az idei nőnap egy kicsit más lesz: visszafogottabb, csendesebb, de az biztos, hogy a most is a hölgyekről és a tavasz közeledtéről szól majd. Rengeteg szép, magyar tavaszi virággal, amelyet a Margaréta Virágüzlet kínál.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat