Címke: nőnap
Hirdetés
Szerző és fotó: P. Csapucha Adrienn 2023.03.08.

Nőnek lenni jó, vállalkozóként is!

Nőnapon a kamara sem feledkezett meg a hölgy vállalkozóiról, akiknek ebben az esztendőben is különleges programmal készült az intézmény. A szépségmentor tanácsai után finom sütemények és koktélok édesítették meg a találkozót.

Győr+ 2023.03.08.

Remek könyvek nagyszerű nőkről

A nőnapot 1977 óta ünnepeljük az egész világon március 8-án, miután az ENSZ közgyűlése hivatalosan is nemzetközi ünneppé tette. Ennek apropóján a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér összegyűjtött pár könyvet, amit szívesen ajánl női olvasói számára. Ezek a könyvek olyan nőkről szólnak, akiknek a munkássága vagy a tetteik jelentős hatással voltak az emberekre, vagy nőként olyan dolgot cselekedtek, ami egyedülálló volt.

Szerző és fotó: Németh Boglárka 2023.03.08.

Nőnapon is megteltek a „nemluxustáskák”

Idén is hódít a „nemluxustáska” akció, hiszen a győri nők és a férfiak, ha tehetik, mindig segítenek. A kampány lényege, hogy egy, már nem használt, de jó állapotú táskát töltsünk meg női tisztasági és kozmetikai termékekkel, ezeket gyűjtőpontokra lehet elvinni, illetve csomaggyűjtőben ingyenesen feladni. A táskákat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével juttatják el a rászorulóknak. Győrben a Botond utcába várják a csomagokat, ahová nőnapon egy győri vállalat és néhány magánszemély is hozott nem kevés megtöltött táskát.

Győr+ 2023.03.08.

Kedves videóval köszöntik a hölgyeket a győri rendőrök

Különleges Facebook-bejegyzéssel köszöntötték nőnap alkalmából a hölgyeket a győri rendőrök. A vármegyei főkapitányság egy videót tett közzé, amelyen Müller Péter gondolatait tolmácsolták az egyenruhások.

Győr+ 2023.03.08.

Nőnapi cukiság: Győrben osztogatott virágot két bácsi

Nőnap alkalmából virágot osztogatott a hölgyeknek két idős bácsi a győri vásárcsarnok előtt. A szívet melengető cselekedetről fotó is készült, amelyet a ,,Győrben láttam, hallottam! :)" című Facebook-csoportban osztottak meg.

Győr+ | Fotó: GYHG 2023.03.08.

Nőnapi köszöntő a GYHG-ban

Tavaszi virággal és finom édességgel köszöntötte a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. a Nemzetközi Nőnap alkalmából a hölgy munkatársakat. A cégnél közel kétszázan dolgoznak, a munkavállalók egyharmada nő.

Hajba Ferenc | Illusztráció: Depositphotos 2023.03.08.

Személyes hőseink: a nők!

Szinte minden férfiember megrögzött vágya a nők lelkének megfejtése. Kudarcos kaland ez, mert egyrészt úgysem sikerülhet, másrészt a nő nem keresztrejtvény. Nem megfejteni kell, hanem szeretni. Megérteni, meghódítani, elbűvölni, segíteni, meg persze a szemébe is mondani, ha méltatlan velünk.

Kárpát Zsolt 2023.03.07.

Szerdán köszöntsük fel a hölgyeket!

Alig telt el egy hónap és a Valentin nap után szerdán már a nőnapot ünnepelhetjük. A Győr+ Rádió ebből az alkalomból elsősorban a férfihallgatók dolgát szeretné megkönnyíteni.

Földvári Gabriella | Fotó: O. Jakócs Péter 2023.03.07.

Virágot a virágnak

Segítséget nyújtunk azoknak a férfiaknak, akik nem pontosan tudják, hogy milyen virággal lepjék meg hölgyismerősüket, mielőtt megvennék a legolcsóbb „gazt”.

Hirdetés