Címke: női vízilabda
Hirdetés
MTI I MTI/Koszticsák Szilárd I 2022.11.06.

Ezüstérmes lett a magyar női vízilabda válogatott

A magyar női vízilabda-válogatott ezüstérmet nyert a világliga tenerifei szuperdöntőjében, Bíró Attila együttese a torna vasárnapi fináléjában ötméteresekkel szenvedett vereséget a házigazda spanyol csapattól.

MTI I Illusztráció: MTI/Koszticsák Szilárd 2022.11.05.

Az amerikaiak legyőzésével döntőben a magyar csapat

A magyar női vízilabda-válogatott óriási bravúrral, 10-9-re legyőzte a címvédő, olimpiai és világbajnok amerikai csapatot a Tenerifén zajló világliga szuperdöntőjének szombati elődöntőjében.

MTI 2022.09.03.

Huszonkét góllal verték Romániát

A magyar női vízilabda-válogatott a várakozásoknak megfelelően rendkívül simán, 22-0-ra legyőzte a román csapatot a Splitben zajló 35. Európa-bajnokság szombati napján, így csoportja harmadik helyén végzett.

Havassy Anna Katalin 2022.07.02.

A vizes vb legszebb pillanata

Sok nagyszerű pillanatot, remek eredményeket és magyar sportsikereket is hozott a budapesti rendezésű vizes világbajnokság. A legszebb és legmeghatóbb pillanatot azonban talán ma este kaptuk, mi szurkolók.

Havassy Kata 2022.07.02.

Ezüstérmes lett a női vízilabda válogatott

Kettő góllal győzőtt az Egyesült Államok a világbajnoki döntőben a magyar válogatott ellen. Magyarország így az ezüstérmet szerezte meg Budapesten.

MTI 2022.07.02.

Hollandia a női vízilabdatorna bronzérmese

A holland válogatott végzett a harmadik helyen a magyarországi vizes világbajnokság női vízilabdatornáján, miután a szombati bronzmérkőzésen 7-5-re legyőzte az olasz csapatot.

MTI 2022.07.01.

Döntőben a magyar női vízilabda-válogatott

A magyar női vízilabda-válogatott bejutott a hazai rendezésű világbajnokság fináléjába, miután a csütörtök esti elődöntőben 13-12-re legyőzte a holland csapatot.

Havassy Anna Katalin 2021.08.07.

Kétszer elázva, de boldogan

Nagy Roland a Győr+ Média sportriportere az újabb "'aranyos napon" kétszer is elázott, de cseppet sem bánja. Főleg, mert láthatta a női magasugrás döntőjét is. Az utolsó előtti nap is eltelt Tokióban.

Hirdetés