Címke: nőgyógyász
Hirdetés
MTI 2023.09.16.

„Családi és nemzeti érdek a nőgyógyászati szűrések komolyan vétele”

Az egyén mellett a családok és a nemzet érdeke is, hogy minél több nő vegyen részt a nőgyógyászati szűrővizsgálatokon - jelentette ki a Kulturális és Innovációs Minisztérium családügyekért felelős helyettes államtitkára a Nőgyógyászati Onkológiai Világnap alkalmából Egerben tartott szombati panelbeszélgetésen.

Havassy Anna Katalin 2023.08.13.

A változókor és a hólyaghurut: ne szégyellje, forduljon bátran orvosához!

A változókor velejáróival korábban már foglalkoztunk, ám egyre több kérdést kapunk a klimax idején gyakran jelentkező hólyaghuruttal kapcsolatban, így megkértük állandó szakértőnket, dr. Börzsönyi Ágnes szülész-nőgyógyász szakorvost, hogy ezt a témát alaposabban is járjuk körbe.

Bajzát Zsuzsi 2023.04.05.

Az egyik legnehezebb témáról – felnőttesen

“Ha egy évig nem tud valaki teherbe esni, akkor ő hivatalosan is meddő.” Kemény mondatokból nem lesz hiány a Nem jön a baba című műsor harmadik adásában.

Havassy Anna Katalin 2023.01.28.

HPV: a legfontosabb információk, amit mindenkinek jó tudnia

Egyre nagyobb figyelmet kap a HPV, azaz a humán papillomavírus, amely nem meglepő, hiszen a méhnyakrák egyik okozójaként tartják számon. Fontos, hogy a tényekről és a részletekről is beszéljünk, amelyben segítségünkre dr. Börzsönyi Ágnes szülész-nőgyógyász szakorvos, állandó szakértőnk volt.

Havassy Anna Katalin 2022.12.17.

Ne szégyellje kellemetlen tüneteit, keresse fel orvosát!

A méhnyakrákszűrés témakörében tovább haladva most egy a nők életében gyakran előforduló problémáról, a méhszájsebről beszélgetünk állandó szakértőnkkel, dr. Börzsönyi Ágnes szülész-nőgyógyász szakorvossal.

Havassy Anna Katalin 2022.11.26.

Életet menthet a rendszeres méhnyakrákszűrés!

Egy éve már, hogy a Négyszemközt a nőgyógyásszal rovatunkban fontos, a nőket leginkább érintő témákat dolgozunk fel állandó szakértőnkkel, dr. Börzsönyi Ágnes szülész-nőgyógyász szakorvossal. Most a méhnyakrák témakörébe kezdünk bele, amely roppant fontos és meglehetősen összetett. Tartsanak velünk, mert ezeket az információkat mindenkinek tudnia érdemes!

Havassy Anna Katalin 2022.08.05.

Nem kell megijedni a miómától!

A mióma szintén ijesztő szó lehet a hölgyek számára, hiszen rengeteg történet kering velük kapcsolatban. Kétségtelen, kellemetlen tüneteket, meddőséget okozhatnak és sokszor beavatkozást igényelnek. A kezelés kulcsa a miómák esetében is a rendszeres szűrővizsgálat. A részletekről dr. Börzsönyi Ágnes szülész-nőgyógyásszal beszélgettünk.

Hirdetés