Címke: népszavazás
Hirdetés
Győr+ 2022.04.04.

Egyetértésben előre – vendégeink voltak a győztes győri képviselők

Vasárnapi elsöprő győzelmük után, hétfőn délelőtt már a Győr+ Rádióban vendégeskedtek a győri országgyűlési képviselők, Kara Ákos és Simon Róbert Balázs. A politikusok megköszönték a szavazók bizalmát, egyúttal hangsúlyozták, hogy a jövőben is a városért és a térség fejlődéséért fognak tevékenykedni.

Győr+ 2022.04.04.

Érvénytelen lett a gyermekvédelmi népszavazás

Bár a gyermekvédelmi kérdésekről rendezett országos népszavazáson közel három és fél millióan nyilvánítottak véleményt és a kérdésekre adott válaszokra az elsöprő többség nemmel válaszolt, a referendum mégsem tekinthető érvényesnek.

Győr+ 2022.04.03.

Hisz a munkában Simon Róbert Balázs

Lányával és feleségével közösen voksolt Simon Róbert Balázs. Vasárnap délelőtt Szabadhegyen szavazott Győr 1. számú egyéni választókerületének képviselője és családja.

Győr+ 2022.04.03.

Családjával szavazott Kara Ákos

Vasárnap délelőtt családja kíséretében indult szavazni Kara Ákos. A Győr-Moson-Sopron megyei 2. számú országgyűlési egyéni választókerület képviselője Gyárvárosban tette le voksát.

MTI 2022.03.07.

Szerdáig regisztrálhatnak a külhoni magyarok a választásra

Szerdán, március 9-én 16 óráig kérhetik még a felvételüket a választói névjegyzékbe azok a külhoni magyar állampolgárok, akik részt szeretnének venni az áprilisi magyarországi parlamenti választásokon - figyelmeztettek hétfői kolozsvári sajtótájékoztatójukon az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) vezetői.

Földvári Gabriella 2022.01.15.

Győrben mintegy százezren voksolhatnak

Áder János köztársasági elnök április 3-ára tűzte ki a parlamenti választásokat, valamint az ezzel egy időben, közös eljárás keretében tartandó országos népszavazásokat is. Magyarországon – most először – a parlamenti választásokkal egyszerre népszavazásokon is kinyilváníthatja véleményét a mintegy 8,2 millió választópolgár.

Zombai-Kovács Ákos 2021.12.08.

Népszavazás lesz a gyermekvédelemről

Döntött az Országgyűlés, négykérdéses népszavazás lesz a gyermekvédelemről. A referendumot a köztársasági elnök írja majd ki. A kormány, Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter tájékoztatása szerint erőteljes kampányba kezd, hogy minél többen menjenek el a népszavazásra és mind a négy kérdésre mondjanak nemet, mert csak így lehet megvédeni a gyerekeket az LMBTQ-lobbitól. A Győrplusznak a város két országgyűlési képviselője beszélt arról, hogy a gyerekek szexuális neveléséről csak a szülők dönthetnek.

Hirdetés