Hirdetés
Címke: NAV
Hirdetés
Győr+ 2022.08.08.

Hosszú időre pakolt az utas

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai kétmillió forint értékű adózatlan cigarettát találtak egy autóban.

Győr+ 2022.07.26.

Új online felület a NAV-nál

Az ÜPO a Windows, Android, iOS operációs rendszerekből, valamint az Edge, Firefox, Opera, Chrome és Safari böngészőkkel is működik, mobileszközökre is optimalizált, akadálymentes és teljes tartalma elérhető angol nyelven is.

Győr+ 2022.06.30.

Drága gardróbja volt az utasnak

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai több mint hétmillió forint értékű hamis ruhát találtak egy autó ellenőrzésekor Somogy megyében.

MTI 2022.06.28.

125 millió forintnyi hamis ruhát találtak

Több mint 125 millió forint értékű hamis ruhát találtak egy cseh teherautóban az M1-es autópálya győri szakaszán - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kedden az MTI-t.

Győr+ 2022.06.27.

NAV: Itt a vakáció!

Nyaraláskor felmerül a kérdés, hogy mi lehet az útipoggyászban, mennyi készpénzt, cigarettát, alkoholt, gyógyszert vagy akár gyümölcsöt lehet kivinni és behozni, milyen engedélyeket kell beszerezni, ha például a házikedvenc sem marad otthon? Ahhoz, hogy a külföldi nyaralás tényleg felhőtlen legyen, fontos tudni ezeket a szabályokat, így sok kellemetlenségtől, felesleges adminisztrációtól vagy pluszköltségtől óvhatja meg magát az utazó.

Győr+ 2022.06.27.

Django rengeteg cigit talált

Kétmillió forint értékű cigarettát talált Django, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szolgálati kutyája az M1-es autópályán.

MTI 2022.06.17.

Őrizetbe vettek egy adóhivatali dolgozót

Korrupciós cselekmények miatt meggyanúsítottak és őrizetbe vettek egy adóhivatali dolgozót - tudatta a Központi Nyomozó Főügyészség pénteken.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat