Címke: NAV
Hirdetés
Győr+ 2023.09.22.

Sörfőzőknek hirdet árverést a NAV

Egy sör nem sör, tartja a mondás, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) következő árverésén nyertes licitáló akár többet is főzhet.

Győr+ 2023.09.19.

NAV: az e-építési napló igazolta a gyanút

Számla helyett pusztán átvételi elismervényt adott a bontási munkálatokról az a vállalkozó, akinél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) jogkövetési vizsgálatot végzett. A konkrét esetben megállapított mulasztást a cég nem vitatta, de a korábbi ügyleteket igyekeztek eltussolni. Az e-építési napló adatai azonban alátámasztották a bevételeltitkolás gyanúját.

Győr+ 2023.09.16.

TOP 5: ők kapták Győrben a legtöbb 1 %-os felajánlást

Elérhető a 2023-ban szja 1 százalékos felajánlásban részesült civil és a technikai számos kedvezményezettek listáj, amelyből az is kiderül, Győrben kik kapták a legtöbb támogatást. Íme a győri TOP 5 lista!

Győr+ 2023.09.15.

Adótartozással nem egyszerű

A nyári időszak turisztikai csúcsszezon, így a műemléki és egyéb látványosságokat üzemeltető vállalkozások, valamint az éttermek, kávézók sok vendéggel, nagy forgalommal számolhatnak. Nyilvánvaló, hogy a nyári hónapokban olyan munkavállalókat is célszerű foglalkoztatniuk, akik csak a főszezon idején segítik ki a munkaviszonyban álló személyzetet. A Nemzeti- Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai az alkalmi foglalkoztatás szabályszerűségét is vizsgálják.

Győr+ 2023.09.15.

Ma még befizetheti

Ma éjfélkor jár le a gépjárműadó második részletének befizetési határideje.

Győr+ 2023.09.13.

Tartós élelmiszerek behozatalával trükköztek

Adóelkerülő számlázási láncolatot tárt fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) két vállalkozásnál is. Az akciókban a várható adómegállapítás biztosítására több mint 171 tonna kristálycukrot és csaknem 49 ezer liter étolajat foglaltak le 91,3 millió forint értékben.

Győr+ 2023.09.08.

A NAV adatbázisaiban ellenőrizhetők a furcsa üzleti partnerek

Kiutalás előtti ellenőrzéskor figyelt fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó társaságra. A kibocsátott számlák alapján végül 15 millió forint áfahiányt tártak fel az ellenőrök.

MTI 2023.09.08.

Mobilappon is befizethető a gépjárműadó

A gépjárműadó második részlete és az esetlegesen korábban elmaradt összegek is befizethetők a NAV mobilappjában - hívta fel a figyelmet pénteki közleményében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

Hirdetés