Hirdetés
Címke: napi érdekes
Hirdetés
MTI 2021.10.06.

Az eddigi legöregebb síléceket találták meg

Jó állapotban megőrződött, fából készült sílécekre bukkantak régészek egy norvég hegycsúcson, az 1300 éves leletek a legöregebb sílécek, amelyeket valaha feltártak.

Győr+ 2021.10.04.

Állatok világnapja, Facebook nélkül

Az állatok világnapját október 4-én ünneplik, s hát, hogy is ünnepelhetne jobban egy antiszociális macska, mint a közösségi élet megszűnésével. Na nem Maszat nyírta ki a Facebookot, de hogy nem volt bánatos a történtek miatt, az is biztos.

Győr+ 2021.09.29.

Antiszociális macska, cseppnyi féltékenységgel

Bizony a zöld szemű szörny a cicákat sem kíméli, akkor sem, ha antiszociálisok. Maszat is tombolt egy kicsit, amikor megtudta, hogy más szőrös négylábú is lakozik a szívben...

MTI 2021.09.24.

Ezersajtos pizzával lesz világrekord?

Ezersajtos pizzával készül új világrekordot felállítani egy francia séf szombaton a lyoni Sirha nemzetközi élelmiszeripari vásáron.

Győr+ 2021.09.22.

A vaj vonzereje és a következmény

Nem mindig öröm és boldogság az élet, még egy ilyen belvárosi cicának sem, mint amilyen Maszat. Bizony nemrég olyat tett, amiért kikapott. Van az a csábítás, aminek még egy antiszociális macska sem tud ellenállni.

MTI 2021.09.18.

Kisebb földrengés volt Répcelak közelében

Két kisebb földrengést észleltek szombat reggel a Vas megyei Répcelak közelében - tájékoztatta az ELKH Földfizikai és Űrtudományi Intézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma az MTI-t.

Győr+ 2021.09.13.

Élet, egy antiszociális macskával

Maszat a cirmos cica mostantól tulajdonképpen beköltözik a Győr+ Onlinera. Na persze csak képletesen, hiszen egy antiszociális macska nem változtat lakhelyet. Viszont történeteit mostantól honlapunkon is olvashatjátok, hiszen gazdája a munkatársunk.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat