Címke: MVM
Hirdetés
Fotó és szerző: Győr+ Média 2023.11.03.

Az MVM támogatásával lehetett sikeres a III. Győri Klíma Expo

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata idén már harmadik alkalommal megrendezett III. Győri Klíma Expo-az MVM energiájával rendezvény nagyon sikeres volt, ami az MVM Hálózat támogatása nélkül nem valósulhatott volna meg.

MTI 2022.10.18.

Fontos határidőre figyelmeztet az MVM!

A veszélyhelyzeti átmeneti földgázellátás kedd éjfélig igényelhető az MVM Next üzleti ügyfeleknek szóló honlapján - közölte az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.

Győr+ 2022.09.06.

Elmarad a gázszünet megyénk településein!

Az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. Győri Üzemegység vezetőjének tájékoztatása alapján a tervezett gázszünetet átütemezték egy másik időpontra, így most elmarad a kétnapos karbantartás.

MTI 2022.08.26.

MVM Next: jóváírást kapnak a feltöltőkártyás fogyasztók

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. automatikusan jóváírja a különbözetet minden olyan felhasználónak, aki augusztusban nem csak rezsicsökkentett áron tudta feltölteni előre fizetős árammérőjét, továbbá péntektől minden előre fizetős mérőt használó ügyfelének egységes elszámolási módot biztosít

Győr+ 2022.08.26.

Kétnapos gázszünet lesz Győr-Moson-Sopron megye egyes településein

Szeptember 6-tól az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. elosztási területén 14 településen 48 órán át szünetel a földgázszolgáltatás, mert az FGSZ Földgázszállító Zrt. a földgázszállító gázvezeték rendszeren gázszolgáltatási szünettel járó karbantartási munkát végez.

MTI 2022.08.22.

Érkeznek az új számlák az MVM-től

Az MVM csoport lakossági ügyfelei augusztus 23-a után kapják meg az augusztus 1-jétől érvényben lévő szabályok szerint készült számlákat - közölte az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.

Hirdetés