Címke: Múzeumok Éjszakája
Hirdetés
Győr+ 2023.06.25.

Rengeteg érdeklődőt vonzott a győri Múzeumok Éjszakája

A Múzeumok Éjszakáján idén is színes programok várta a látogatókat az, akik érkeztek is szép számmal az Esterházy-palotába és a Mobilisbe is. Az előadások, koncertek, tárlatvezetések és interaktív játékok között minden korosztály megtalálhatta a kedvére valót.

Orosz Sándor 2023.06.22.

A Torula is készül a Múzeumok Éjszakájára!

Újabb duókiállításnak ad otthont a győri Torula. Az indusztriális környezetben ezúttal Andreas Fogarasi és Kiss Adrienn Mária alkotásaival ismerkedhetünk meg. A tárlat június 24-től július 29-ig látogatható.

Győr+ 2023.06.15.

Újra itt a Múzeumok Éjszakája!

A Múzeumok Éjszakáján idén is színes programok várják a látogatókat. Az előadások, koncertek, tárlatvezetések és interaktív játékok között minden korosztály megtalálhatja a kedvére valót.

Győr+ 2023.06.12.

Programkavalkád a Múzeumok Éjszakáján

Székely Zoltán a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum igazgatója szakszerűen, töviről hegyire taglalja a Múzeumok Éjszakája rendezvény sarkalatos pontjait. Ilyen szintű programkavalkád még soha nem várta a győrieket, mint idén.

Győr+ 2023.06.05.

Pezsgő múzeumok Győrben

Szabadvári-Farkas Zsuzsa a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum közösségi hasznosítás részlegvezetője mesélt a Győr+ Rádióban a közelgő Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozatról. Izgalmas lesz, hallgassa meg a részleteket!

Győr+ 2023.06.03.

Győrben is vár a Múzeumok Éjszakája!

Ráth Katalin volt vasárnap reggel 8 órakor Herkely Ákos vendége a Győr+ Rádióban. A Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum közművelődési szakembere a műsorvezetővel mind a kilenc helyszínt kivesézte, ami Győrben a Múzeumok Éjszakája programsorozatot érinti.

Győr+ 2022.06.25.

Sokakat vonzott a Múzeumok Éjszakája

Szombaton volt az idei Múzeumok Éjszakája. Az országos művészeti és kulturális fesztivál részeként a győri múzeumok is különleges programokkal készültek az estére. Úgy tűnik nem hiába, mert rengeteg a látogató.

Kárpát Zsolt 2022.06.23.

Nagy durranás lesz a Múzeumok Éjszakája

Most hétvégén, szombaton rendezik meg országszerte a Múzeumok Éjszakáját. Győrben, a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum jóvoltából összesen 9 helyszínen interaktív tárlatvezetések, előadások és koncertek is várják az érdeklődőket.

Kárpát Zsolt 2022.06.14.

Gazdag programkínálat az idei Múzeumok Éjszakáján

A Múzeumok Éjszakáján ismét minden életre kel a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállítótereiben. Összesen 9 helyszínen interaktív tárlatvezetések, előadások, koncertek várják az érdeklődőket június 25-én szombat délutántól késő éjszakáig. A gyerekekre is gondoltak a szervezők, akik többek között térképes családi foglalkozásokon vehetnek részt.

Hirdetés