Címke: művészet
Hirdetés
Győr+ 2023.12.06.

Újabb bemutatóra készül a Győri Balett

A Győri Balett újabb bemutatóra készül. December 12-én 19.30-kor a Müpa/ Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben a Budafoki Dohnányi Zenekarral és Müpával koprodukcióban mutatják be a győri művészek a Mítoszok és istenek – az emlékezet tárháza című koncertestet. Vezényel Hollerunk Gábor.

Herkely Ákos 2023.12.04.

Hamarosan startol a Győri Művészeti Árverés

Tóth Virgil műtárgy, régiség kereskedő tisztelte meg a Magunk Közt műsorát szombaton reggel. Betekintést nyerhettünk a festmények, porcelánok, szőnyegek, csillárok káprázatos világába aminek fül és szemtanúi lehetünk a december 9-ei 22. Győri Művészeti Árverés alkalmával.

MTI 2023.12.02.

Prima Primissima: mutatjuk kik az idei díjazottak!

Idén is tíz kategóriában vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Müpában megtartott pénteki gálaesten.

Győr+ 2023.11.30.

Sport és művészet

Különleges kiállítás nyílik december 8-án Győrben, a rendhagyó tárlat előkészületei már javában zajlanak a Torula Művészeti Térben.

Farkas Mónika 2023.11.21.

Romantikus gyöngyszemek

A műfaj legszebb darabjait tűzi műsorára a Győri Filharmonikus Zenekar Berkes Kálmán művészeti vezető dirigálásával és Czene Rudolf zongoraművész közreműködésével. Liszt és Brahms művei Veszprémben, Zalaegerszegen és Mosonmagyaróváron csendülnek fel.

Földvári Gabriella 2023.11.09.

A lelkek találkozása a művészetekben

Pál Viktória Lélekút című kiállítása nyílik november 10-én 18 órakor az Arany János Művelődési Ház galériájában (Révai u. 5.) A festmények mellé egy kis élő DreamCorner42 muzsika a is lesz.

Győr+ 2023.10.26.

Győri színművészt is jelöltek a Kaszás Attila-díjra

Nagy Cilit, Csankó Zoltánt, Fehér Lászlót és Fila Balázst jelölték 2023-ban a Kaszás Attila-díjra – derült ki a Nemzeti Színházban tartott csütörtöki sajtótájékoztatón. A négy színművészre november 30-án éjfélig szavazhat a közönség, az elismerést december elején, ünnepélyes keretek között adják majd át a Vígszínházban.

Földvári Gabriella 2023.10.22.

Stressz ellen fest a doktornő

Mesekönyv-illusztrátorként is bemutatkozik dr. Hegyi Ilona orvos, a Kardirex Egészségügyi Központ alapítója, két kisfiú nagymamája. A méltán ismert és elismert doktornő, klinikai igazgató szabad idejében a képzőművészettel foglalkozik. Ezúttal barátnője mesekönyvének illusztrálására vállalkozott.

Hirdetés