Címke: mozgás
Hirdetés
Győr+ 2023.08.29.

Érdemes kipróbálni az Aviva tornát!

Az Aviva tornát nem sokan ismerik, pedig egy rendkívül hatásos módszer, ha valaki hormonproblémákkal küzd. Nem is gondolnánk mennyi mindenre hatással van, ha nem megfelelően működik a hormonháztartásunk.

Mihályi Orsi 2023.08.22.

Egy élet, két hivatás

Molnár Sarolta visszatérő vendége a Győri Édesnek. Nem véletlenül, hiszen olyan szakembert tisztelhetünk benne, aki folyamatosan fejleszti magát. Azt vallja, hogy minél többet tanul, annál inkább rájön, hogy milyen keveset tud. Két hivatása van az életben, az egyik a színészet, a másik pedig a sport, a mozgás.

Farkas Mónika 2023.07.24.

Példamutatása inspiráló

Ströck Barbara, a Győri Balett Örökös tagja, a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola óraadó tanára folyamatosan képzi magát, nemrégiben vette át mesterdiplomáját azon az egyetemen, ahol korábban már megkezdte felsőfokú tanulmányait. A tánc és a mozgás szeretetén túl elköteleződött az oktatással, hisz abban, hogy példamutatásával inspirálhatja a pályaválasztás előtt álló diákokat.

Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.07.12.

Így mozogjunk otthon

Sokan vallják, hogy a tökéletes nyári forma télen készül, ám ha az ember nem érzi magát komfortosan a saját testében, akkor ez ellen bármikor tud tenni. Sőt, még különösebb anyagi ráfordítást sem igényel a mozgás, hiszen gyakran otthon, alternatív eszközökkel még jobb eredményt is elérhetünk, mint egy edzőteremben.

Németh Boglárka 2023.06.30.

Rekortán sportpálya a Bem téren

Még szebb és élhetőbb lett Nádorváros szíve, a Bem tér. A népszerű park, amit fiatalok és idősebbek is szívesen használnak, a korábbi fejlesztések után most újabb beruházással gazdagodott. Elkészült ugyanis egy modern, rekortán borítású sportpálya, ami az útkezelő szervezet és a Győr-Szol közös munkáját dicséri. A körzet képviselője, dr. Dézsi Csaba András polgármester péntek délután személyesen tesztelte a fejlesztést, amiről azt mondta, jól szolgálja a jövőben a környéken élők kikapcsolódását.

Mihályi Orsi 2023.06.01.

Győri Édes – Miért fontos a mozgás?

Molnár Sarolta rekreációs szakember mesél a mozgás fontosságáról, Győr környéki túra útvonalakról, praktikus öltözetről, és egyéb fogásokról is hallhatunk, amik jól jöhetnek egy amatőr túrázónak.

HAK 2023.05.28.

Ismét meghirdetik a Győri Stafétát

A Magyar Nemzetőrség „Török István” Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetsége Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával idén 20-dik alkalommal hirdeti meg közterületi futóversenyét, amelyre június 2-án 10 órakor a Bem téren kerül sor.

Ficsór Dávid 2023.05.25.

Kedvenc sportágával emlékeztek „Bubu”-ra a NAV-os kollégák

Egy kispályás futballtornával emlékeztek Balog Zoltán pénzügyőr őrnagyra a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, valamint a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai. A hatcsapatos minibajnokságot a NAV Nyugat-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága szervezte hagyományteremtő szándékkal.

Szerző: Udvardi Anita, Futókalandorok 2023.05.15.

Sok kilométer, jó hangulat a 2. Futókalandorok Majálison

A borongós idő ellenére 30 futó állt rajthoz a 2. Futókalandor Majálison május 13-án a pinnyédi játszótéren. A futónapot a győri Futókalandorok csapata szervezte azzal a céllal, hogy egy közös programot ajánljon futóknak és családjuknak.

Pécskai István 2023.05.13.

Nagyot szólt a Tavaszi Sport- és Egészségnap!

Rendkívül sokan voltak kíváncsiak szombaton a győri Barátság Parkban rendezett Tavaszi Sport- és Egészségnapra. A park centerpályáján színes sportprogramok várták az érdeklődőket: Rubint Réka alakreform tornát tartott, Nagy Richárd személyi edző a spártai harc rejtelmeibe kalauzolta el a győrieket. Futó Edittel zumbázhattak, Csákvári Eszterrel pedig a gerinctréninget és a jógát is kipróbálhatták a vállalkozó szelleműek.

Hirdetés