Címke: mozgás
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2022.09.22.

Soha nem látott tömeg a győri bringás reggelin     

Minden évben népszerű a bringás reggeli Győrben, de csütörtökön soha nem látott kerékpáros tömeg kezdte a napját a Dunakapu téren. Az Autómentes Nap keretében sokadik alkalommal várták a munkába vagy iskolába tekerőket egy friss, finom reggelire és némi frissítőre a belvárosban, ahol kellemes zene is szórakoztatta a bringás reggelizőket.

Pécskai István 2022.09.10.

Velük van az erő

Országos válogató erőemelő versenyt tartott Győrben a Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a városi Staféta Diáksport Egyesület.

hirdetés
Győr+ 2022.08.12.

Hogyan válasszunk jó edzőt?

A sport, a testmozgás, egyre hangsúlyosabb napjainkban. Ahhoz, hogy igazán jó eredményeket érjünk el, nem árt, ha szakember segíti munkánkat. De kihez forduljunk? Hogyan válasszunk jó és számunkra megfelelő edzőt?

hirdetés
Győr+ 2022.08.05.

Ne kockáztassunk, forduljunk szakemberhez

A rendszeres testmozgás kérdésköre rendszeresen felbukkan szakmai és hétköznapi beszélgetésekben is. Az egészségmegőrzésben elengedhetetlen szerepe van a sportnak, hiszen a modern kor embere ülő életmódot folytat, ami árthat az egészségének. A Sport & Balance Rehabilitációs és Terápiás Központ munkatársai továbbra is segítő jobbot nyújtanak, ha úgy érzik, elakadtak a fejlődésben, vagy változtatni szeretnének az életükön.

Győr+ 2022.06.26.

Éjszakai futást rendeztek Győrben

Este tíz órakor, a Tulipános iskola elől rajtolt el a mezőny, hogy a kivilágított városban, szép nyári estén teljesítse a Büchl Félmaratont.

Ficsór Dávid 2022.06.10.

Ötven csapat a Zöldár emlékfutáson

2013 júniusában minden idők legnagyobb árhullámával kellett szembenézni a Duna magyarországi felső szakaszán. Több mint kétezer katona küzdött a természeti elemekkel heteken át, együttműködve a vízügyi szakemberekkel, a katasztrófavédőkkel, a rendőrökkel, valamint az otthonaikat féltő önkéntesekkel. Ennek a teljesítménynek állít emléket a sport eszközeivel a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred a „Zöldár 2013 – Összefogás” elnevezésű emlékfutással, melyet pénteken már nyolcadik alkalommal rendezett meg az alakulat. Csaknem ötven darab 7 fős csapat gondolta úgy, hogy a péntek délelőttjét a futásnak szenteli.

Győr+ 2022.05.31.

Rekordrészvétellel zárult a Botra fel! kampány

Minden eddiginél többen vettek részt a hétvégén a Cukorbeteg Egyesületek Országos Szövetsége és a Magyar Hypertonia Társaság által közösen szervezett Botra fel! megmozduláson. Az eredetileg 24 városban meghirdetett sétán közel 1300-an vettek részt annak érdekében, hogy felhívják a sport jótékony hatásaira a figyelmet a cukorbetegség és a magas vérnyomás ellen. A program végül 22 városban valósult meg sikeresen, két helyszínen – Kaposváron és Sarkadon – a hétvégi heves esőzés miatt későbbi időpontban rendezik meg a sétát.

Németh Boglárka 2022.05.25.

Kihívás Napja Senior Örömtánccal

A Kihívás Napjából Győr sem maradhatott ki. A különleges napot mindig május utolsó szerdáján tartják, idén ez május 25-re esett.

Hirdetés