Hirdetés
Címke: mozgás
Hirdetés
Győr+ 2021.11.22.

Mindenkit várnak a rekordkísérletre

Különleges rekordkísérlettel vár mindenkit, kortól, nemtől függetlenül Győr városa és a Győri Atlétikai Club november 30-tól december 4-ig, öt napon át az Olimpiai Sportparkban.

Németh Boglárka 2021.09.29.

Népszerű a kosaras jamboree

Győr legnépszerűbb streetball pályáján tartottak kosaras jamboreet szerda délután. 14 és 16 óra között általános iskolás diákcsapatok játszhattak kötetlenül a pályán, de a kosaras bulihoz bárki szabadon csatlakozhatott.

Győr+ 2021.09.28.

Kosárlabda jamboree

Kosárlabda Jamboree-ra várnak minden érdeklődőt szeptember 29-én, szerdán 14-16 óra között a Kodály Zoltán utcai szabadtéri kosárlabda pályához!

Kárpát Zsolt 2021.09.24.

Rekord a Krúdy-Baksa futófesztiválon

Pénteken délelőtt rendezték meg a Krúdy-Baksa futófesztivált a Marcal város kettőn lévő kiserdőben. A rendezvényen, amely az Európai Sportnap része is volt, több mint 700-an álltak rajthoz és tejesítették a 2021 m-es távot és az eseményhez több győri középiskola is csatlakozott. A szervezők egy közös bemelegítéssel mozgatták meg a több száz diákot.

Németh Boglárka 2021.09.22.

Győrbe érkezett a világ kerékpáros békenagykövete

Zelei József, a Világ Kerékpáros Nagykövete érkezett városunkba, akit Radnóti Ákos, sportért is felelős alpolgármester fogadott. A nagykövet több, mint 18 éve kerekezik a békéért, ez idő alatt az Egyenlítő kétszeresénél is hosszabb távot teljesített.

Győr+ 2021.08.06.

Komplex szemlélet az edzések során

Itt a nyár, itt a jó idő, a könnyedebb ruházatnak köszönhetően pedig szeretnénk minél hamarabb, minél jobb formába lendülni. Azt viszont érdemes szem előtt tartani, hogy a tartós eredményekhez a szemléletünkön is érdemes változtatnunk.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat