Címke: motoros felvonulás
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.11.29.

Ismét motorra pattannak a Mikulások Győrben

Szigorúan Szent Miklós engedélyét megkapva öltik magukra a Mikulások jellegzetes egyenruháját a győri és környéki motorosok. Egyrészt, hogy így tisztelegjenek az ünnep előtt, másrészt hogy mosolyt csaljanak sok-sok gyermek arcára, na meg nem utolsó sorban, hogy jótékonykodjanak is, hiszen már többször bizonyították: a motorosok jó emberek. Zsédely Máté szervezővel beszélgettünk.

Havassy Anna Katalin 2023.06.21.

Egy kislány gyógyulásáért fogtak össze a motorosok is

Előítélet ide vagy oda, a motorosoknak általában hatalmas a szíve, és az elsők között jelentkeznek ott, ahol segíteni kell. A pázmándfalui kis Vicának most pedig minden elképzelhetőre szüksége van, az összefogás pedig hatalmas. Június 24-én a győrsági sportnaphoz kapcsolódóan is érte dübörögnek majd a motorok. Ahhoz, hogy jobban értsük, miért is van szükség erre a megható és hatalmas összefogásra, elsősorban Koródi Petrával beszélgettünk, aki rokonságban áll a kis Benkő Vicával.

Mireider Máté 2023.05.14.

Legendák, gumifüst és jó hangulat – huszadjára találkoztak a motorosok Győrújbaráton

Három napra Győrújbarát ismét a kétkerekűek fővárosává vált, az idei Jótékonysági motoros találkozó és felvonulás ráadásul a 20. volt a sorban. A nagy múltra visszatekintő rendezvény bevételét mindig jótékony célokra ajánlják fel a szervezők, és az sem kétséges: a több ezer kilátogató ugyanúgy jó élményekkel tért idén is haza, mint azok a győriek, akik a városban tekintették meg a több száz motorból álló konvojt.

Havassy Anna Katalin 2023.04.10.

Motorosok varázsolták még szebbé a győri húsvétot

Ahogy azt előre megjósoltuk, tényleg motoroktól volt hangos április 10-én Győr, ugyanis 76 kétkerekű tulajonos gondolta úgy, hogy a kellemes tavaszi időben örömet szerez a gyermekeknek. A felvonulás és a csokiosztás jól sikerült, ráadásul még egy kedves találkozás is belefért.

Győr+ 2023.03.27.

Húsvéti Motoros felvonulás és locsolkodás

Motoroktól lesz hangos április 10-én Győr, hiszen felvonulást és locsolkodást hirdetnek, amelyre a motorosokat és a családokat is nagy szeretettel várják. Több helyszínen is felbukkannak majd a kétkerekűek, a végcél pedig a Dunakapu tér lesz.

Hirdetés