Címke: MMA
Hirdetés
Nagy Roland 2023.06.01.

MMA gála lesz Győrszentivánon

A WHB-kupáért küzdenek meg a különböző kategóriákban és súlycsoportokban az Amatőr MMA Bajnoki Forduló harcosai Győrszentivánon június 10-én, szombaton.

Győr+ 2022.12.26.

Gyász: elhunyt a legendás MMA-harcos

Negyvenöt éves korában elhunyt Stephan Bonnar, a kevert harcművészetek sportága, az MMA legnagyobb szervezetének, a UFC-nek a legendás harcosa.

Győr+ 2022.08.24.

Győr lehet a régió kulturális központja

Győrben tartott csapatépítő napot a Magyar Művészeti Akadémia. A testület elnöksége késő délelőttől kora estig a várossal, annak társulataival és kulturális kincseivel ismerkedett, Kiss János alelnök, a Győri Balett korábbi igazgatójának vezetésével. Az MMA-sok megnéztek egy balett órát, egy kisfilmet a színházról, majd a Múzeumházba látogattak, ahol a város nevében dr. Dézsi Csaba András polgármester személyesen köszöntötte őket.

Bajzát Zsuzsanna 2022.08.22.

A Győri Koko Gym MMA SE-vel folytatódik a 6. Véradó Vakáció

Utolsó hetéhez érkezett az idei Véradó Vakáció. Az elmúlt időszakban több győri sportegyesület biztatta a tagjait és szurkolóit a véradásra, szokás szerint utolsó alkalommal a Győri Koko Gym MMA SE kemény legényein a sor, hogy bebizonyítsák, nem csak a ringben, hanem a véradáson is ők a legbátrabbak.

Németh Boglárka 2021.11.18.

Tíz éve köztestület a Magyar Művészeti Akadémia

Győr 750 éve vált várossá, az MMA pedig 10 éve, 2011. november 5-én 157 rendes taggal alakult meg, mint autonóm köztestület. A művészekből álló akadémia célja, hogy a legkiválóbb alkotókat összefogja, támogassa és elősegítse a tagok és célkitűzéseik megvalósulását.

Hirdetés