Hirdetés
Címke: mikulás
Hirdetés
Pannon-Víz Zrt. 2021.12.11.

HO-HO-HO-HÓ, a Pannon-Víznél is járt a Télapó!

Az év utolsó hónapja tartogatja számunkra a legtöbb, s egyben legszebb ünnepeket. December az az időszak, amikor mindenki szeretne egy kicsit többet adni szívből, szeretetből. Ilyenkor a Mikulás jó szava, kedves mosolya mindennél – még az ajándékoknál is – többet érhet, Őt kortól függetlenül mindenki várja, hisz valamennyien szeretünk hinni a csodákban.

Zombai-Kovács Ákos 2021.12.08.

A diszkó elmaradt, de a csomagok célba értek

Idén a járványhelyzet miatt a népszerű Mikulás Diszkót nem tudja megrendezni az Értelmileg Sérültek és Segítőik Megyei Egyesülete, de az advent idején szokásos csomagok azért célba értek. Az egész megyébe kerül a több mint 800 darab mikulás csomagból, Győrben is több intézménybe juttattak el a meglepetésekből. A Radó Iskolába, a Bárcziba, az EESZI Fogyatékosok Otthonába és a Magyar Máltai Szeretet Szolgálat Gondviselés Házába is ellátogattak a támogatók és a motorosok, akik személyesen adták át a csomagokat az ott gondozott sérültséggel élők számára.

HAK 2021.12.07.

A Rábaközi Motorosok idén is jótékonykodtak

A Rábaközi Motorosok évek óta kiteszik a szívüket és a lelküket ott, ahol segítségre van szükség, s mikor máskor szegődjenek segédnek, mint Mikuláskor? Idén is sok-sok ajándékot vittek a gyermekeknek.

Győr+ 2021.12.07.

Ménfőcsanakon is meglepte a gyerekeket a Mikulás

Idén már vasárnap megérkezett a Mikulás Ménfőcsanakra, akit nagyon várták a gyermekek és a szülők is. Több mint 250 gyermeket regisztráltak a szüleik az eseményre, amelyen idén már személyesen is találkozhattak a lurkók a Mikulással.

Győr+ 2021.12.07.

Mikulás csomagot kaptak az ukidosok

Gyárváros legnagyobb sportegyesületének a Judo Vital Klub legapróbbjainak az ukidosonak is járt a csomag Mikulás napján.

Győr+ 2021.12.07.

Egész Győrt bejárta a Mikulás

Hova hintóval, hova Mikulásvonattal érkezett az ősz szakállú, de igyekezett minden győri gyermek napját felejthetetlenné varázsolni.

Ficsór Dávid 2021.12.06.

Közel hárommilliót gyűjtöttek a börcsiek

Harmadik alkalommal rendezték meg Börcsön a Jótékonysági Mikulásfutást. Az előző évekhez hasonlóan idén is olyan embereknek, családoknak kívántak segíteni, akiket nehéz helyzet elé állított az élet.

JKA 2021.12.06.

Az igazi Mikulás

December 6-án az ablakpárkányokon kis csizmák és cipők várják, hogy a piros ruhás, fehér szakállú puttonyos Mikulás telepakolja őket csokival, cukorkával, apró ajándékokkal. De tudjuk-e, hogy ki volt az igazi Mikulás?

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat