Címke: mikulás
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2022.12.12.

Idén újra volt Mikulás Diszkó

Két év szünet után idén ismét megrendezte a Mikulás Diszkót az Értelmileg Sérültek és Segítőik Egyesülete. Az eseményre több mint félszáz fiatal érkezett a megye különböző intézményeiből.

Németh Boglárka | Fotó: O. Jakócs Péter 2022.12.07.

Hintóval érkezett a Mikulás Ménfőcsanakra

Úgy látszik idén Győrben és környékén mindenki jó gyermek volt, hiszen a Mikulás egyenesen Lappföldről igyekezett mindenhová eljutni, köztük Ménfőcsanak városrészbe is, ahol majdnem 300 kisgyermek várta őt nagy izgalommal. 

Győr+ 2022.12.07.

A Rodeo Ranchre robogott a Mikulás

A Rodeo Ranchre is megérkezett a Mikulás, a póni lovasok, és a póni óvodások nagy örömére. Sajnos hó ezúttal nem esett, ezért a szán most Lappföldön maradt, de csodaszépen feldíszített, csilingelő lovaskocsin robogott a gyerekekhez az ősz szakállú.

Győr+ 2022.12.07.

Újra motoros Mikulások lepték el a Belvárost

Egymást érik az ünnepi, jótékonysági akciók Győrben. Az egyik legkedveltebb megmozdulás a motorosokhoz köthető, a kétkerekű szerelmesei ugyanis látványos felvonulás mellett osztanak ajándékot, szaloncukrot minden évben. Ráadásul egyre több szervezet és közösség is feltűnik a város utcáin, legutóbb kedden este kaptuk lencsevégre a motoros jótevőket.

Németh Boglárka 2022.12.06.

Megérkezett a Mikulás Győrbe

Nagy batyujával, amiben minden jó lapul megérkezett a Mikulás a Széchenyi térre. A Mikulásházban, manóival együtt várta a gyerekeket, akik szaloncukrot és naptárat kaptak tőle ajándékba. Sok gyermek érkezett szüleivel, hogy fotózkodhasson a nagyszakállúval, akinek énekeltek és verset is mondtak a gyerekek.

J. Kovács Andrea 2022.12.06.

A beteg ovisok is találkoztak a Mikulással

Mikulás, azaz Szent Miklós püspök látogatott el a Prohászka Óvodába kedd délelőtt. A várva várt találkozásnak azok a kicsik is örülhettek, akik egyébként kisebb betegség miatt éppen hiányoznak. Őket az udvaron fogadta és ajándékozta meg a Mikulás. Természetesen ezután betért az oviba, hogy a szépen kifényesített csizmácskákat telerakja minden jóval.

Győr+ 2022.12.06.

Nálunk járt a Mikulás!

Ha december hatodika, akkor Mikulás - nincs ez másképp a Győr+ Médiánál sem. Hosszas szervezőmunka és az egész éves jó magaviselet meghozta az eredményét, ellátogatott a nagyszakállú a rádióstúdiónkba is.

Bodrogi Sára 2022.12.02.

Versekkel is várhatjuk a Mikulást

Milyen jó, hogy a különböző versek abban is segítenek, hogy gyermekeinkkel hangolódjunk az évszakokra, ünnepekre. A Mikulásnak is tanulhatnak verseket a nagyobbak, a picikéknek pedig többek között a beszédfejlődésben is segít, ha előkeressük az ünnepi rímsorokat, és mindennap felolvasunk nekik.

P. Csapucha Adrienn 2022.12.02.

Gáspár Zsolt is megszépítette a győri gyerekek ünnepét

Különleges Mikulás program várta azt a 150 iskolást, akik pénteken látogattak el az Újvárosi Művelődési Ház udvarára. A gyerekeket Simon Róbert Balázs meghívására Gáspár Zsolt fogadta, aki édesapjával együtt meglepetéscsomaggal készült a fiataloknak.

Győr+ 2022.12.02.

Közeleg a Mikulás! Tudod a történetét?

Farkas Imre, a győri mikulás több mint 30 éve jön el a kicsikhez és a nagyokhoz, megszépítve az ünnepüket. Tavaly több mint 1100 levelet kapott azoktól a gyerekektől, akik szerettek volna vele személyesen is találkozni. Idén egy különlegességgel is készült, videón meséli el az igazi ősz szakállú történetét.

Hirdetés