Címke: mentőszolgálat
Hirdetés
Ficsór Dávid 2023.10.31.

Ülésezett a vármegye

Hétfőn ülésezett Győr-Moson-Sopron vármegye közgyűlése. A főbb témák között szerepelt az Országos Mentőszolgálat Nyugat-Dunántúli Regionális Mentőszervezet beszámolója.

Győr+ 2023.02.22.

Nagyértékű felajánlást tettünk az Országos Mentőszolgálatnak

A Nyakkendő nélkül Knézy Jenővel legutóbbi adásában Győrfi Pál volt a Győr+ Média vendége. Az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét az új ügyeleti rendszerről kérdezte cégünk vezérigazgatója, Knézy Jenő. Az adásban azonban a szakmai kérdések mellett a társadalmi felelősségvállalás is szerepet kapott.

Győr+ 2023.02.21.

Győrfi Pált kérdeztük az új ügyeleti rendszerről

Március elsejével életbe lép az új ügyeleti rendszer Győr-Moson-Sopron vármegyében is. A háziorvosi ellátás mellett ettől az időponttól a mentők is részt vesznek az ügyeletben. Marad-e a 112-es hívószám, mikor hívjuk az új 1830-at, mikor és ki lát el minket, ha rosszul vagyunk? Többek között ezekre a kérdésekre is válaszol Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. A téma sokakat érdekel, és az is világosan látszik, hogy a többség nem teljesen van még tisztában azzal, mi is változik az első tavaszi naptól. Az adásban Győrfi Pál és Knézy Jenő kitérnek arra is, hogy a gyermekellátást hogyan érinti az új rendszer, és egy váratlan felajánlás is érkezett a műsor végén.

J. Kovács Andrea 2023.02.03.

Egyszerűbb és jobb lesz az ügyeleti rendszer

Új helyszín, új hívószám, új rendszer. Március 1-től teljesen átalakul az ügyeleti rendszer Győr-Moson-Sopron vármegyében, így városunkban is. Az ellátás megszervezését és lebonyolítását az Országos Mentőszolgálat végzi. A részletekről Győrfi Pált, a szervezet sajtószóvivőjét kérdeztük.

Hirdetés