Hirdetés
Címke: mentőszolgálat
Hirdetés
Győr+ 2022.03.25.

400 hallgató segíti a térségben élőket a kórházban és a mentőszolgálatnál

A Széchenyi István Egyetem számára az oktatás, a kutatás és az innováció mellett rendkívül fontos a társadalmi felelősségvállalás is. Ennek jegyében szoros partnerkapcsolatban áll a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházzal, valamint segíti az Országos Mentőszolgálat munkáját is. A térségben élők az elmúlt hónapokban több mint 400 önkéntes hallgatóra számíthattak, akik összefogásuk révén nap mint nap bizonyítják, valódi bajtársaink.

Csollán Tamara 2022.03.11.

Segítsük a mentőket!

A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége (MOMSZ) közleményben hívja fel a lakosság figyelmét, hogy a benzinkutakon kialakult helyzetre tekintettel fordítsanak kiemelt figyelmet és segítség a mentőautók soron kívüli üzemanyag felvételét.

Győr+ 2022.01.12.

Szabadnapos mentőápoló segített a balesetnél

A tegnapi nap hőse kétségkívül az a szabadnapos győri mentőápoló, aki éppen Komáromba tartott az 1-es úton, amikor a szeme láttára sodort el egy biciklist egy személyautó, ami ezután felborult.

MTI 2021.12.06.

A járvány megduplázta a mentőszolgálat feladatait

A pandémia hatására megduplázódott a mentősök feladatainak száma, a járvány negyedik hullámában pedig ismét fej fej mellett haladva nő a napi mentések és a koronavírussal kapcsolatos megkeresések száma - mondta a Magyar Nemzet hétfői számában Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója.

J. Kovács Andrea 2021.10.13.

Szlovák-magyar mentős műhely

Mentős műhely címmel tartottak tanácskozást a szlovák és a magyar mentőszolgálatok képviselői a megyeházán azért, hogy a jövőben könnyebb és gyorsabb legyen a határ menti segítségnyújtás.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat