Címke: menetrend
Hirdetés
Győr+ 2023.09.15.

Szeptember 18-tól jelentősen megváltozik a menetrend a győri fővonalon

A Budapest–Tatabánya–Győr–Hegyeshalom fővonal Biatorbágy és Szárliget közötti szakaszának felújításának kezdetétől, szeptember 18-tól jelentősen módosul a vonatok menetrendje. Az utasoknak a három hónaposra tervezett vágányzár október 26-ig tartó első ütemében is már hosszabb eljutási időre, rövidebb útvonalon közlekedő vonatokra és pótlóbuszos átszállásra kell számítaniuk.

Győr+ 2023.06.28.

Győrkőcfesztivál: változik a buszközlekedés

Június 29-én (csütörtökön) 23:00-tól július 3-án (hétfőn) hajnali 4:00-ig rendezvény miatt lezárják Győrben a Rába kettős hidat és a Zechmeister utca egy részét, ezért az érintett helyi járatok terelt útvonalon közlekednek.

Győr+ 2023.06.16.

Vasúti hírek: változások a győri vonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon június 26-tól július 17-ig egyes napokon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek a Ferencváros és Budapest-Kelenföld között végzett pályakarbantartási munkák miatt.

Győr+ 2023.06.10.

Vasúti hírek: így módosul a menetrend a győri vonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon június 12-ig a Ferencváros–Budapest-Kelenföld között, valamint az oszták vasúthálózaton végzett pályakarbantartási munkák miatt egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Győr+ 2023.06.03.

Győr-Budapest: módosul a hétvégi menetrend

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon június 5-ig Ferencváros–Budapest-Kelenföld, valamint Tata–Almásfüzitő felső között végzett pályakarbantartási munkák miatt egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Győr+ 2023.05.13.

MÁV: így módosul a menetrend a győri vonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon május 22-ig az Összekötő vasúti hídnál, továbbá Budaörs és Nagyszentjános közötti pályakarbantartás, illetve az osztrák vasúton végzett felújítások miatt egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Hirdetés