Címke: Megyei Önkormányzat
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2022.12.12.

Virtuális barangolások a megyében

A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat és a németországi Pforzheim városának szakemberei tavaly ősszel ismertették a sajtóval azt a modern technológiát, melynek segítségével egy turisztikailag vonzó helyről 3D-s képanyagot készítenek, így ott később lehetőség lesz virtuális sétát tenni.

Ficsór Dávid 2022.04.07.

A „Kockára” hajaz a megyei önkormányzat leendő hivatala

Teljesen megújul a Töltésszer utcában található használaton kívüli, elhanyagolt épület, ami a kajak-kenu sporttelep szomszédságában áll. Ezt jelentette be Németh Zoltán, a megyei közgyűlés elnöke csütörtökön, a kivitelezési szerződés aláírásán. A Mosoni-Duna partján fekvő ingatlant a megyei területfejlesztési keretből, kormányzati támogatással 730 millió forintból újítják meg. A jövőben a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat hivatali épületeként és rendezvényközpontjaként funkcionál majd, várhatóan jövő nyárra készül el.

Mireider Máté 2022.04.05.

Gyors ütemben fejlődik Nagyszentjános

A pár hete megkezdett vásárcsarnok építkezési munkálatai jól haladnak, április 5-én helyezték el az épület alapkövét. Az eseményen részt vett Németh Zoltán, a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat elnöke is.

Kárpát Zsolt 2021.10.20.

Újgenerációs iroda: közelebb hozzák az Európai Uniót

Közel hozzák az Európai Uniót: bemutatkozott az újgenerációs megyei Europe Direct Iroda. Az arculatában is megújult iroda fókuszába került többek között a hangsúlyosabb megjelenés az iskolákban, valamint a polgárok uniós szerepvállalásának ösztönzése is. Kiemelt feladat az emberek tájékoztatása, kapcsolatok építése a helyi médiával és az érzékeny uniós témák helyi szintű tudatosítása is. A megyei közgyűlés elnöke szerint a legfontosabb cél, hiteles infókat adni az unióról és közvetíteni a megyében élők véleményét az uniós intézmények felé.

Hirdetés