Címke: megelőzés
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2022.11.06.

Sétával ért véget a Diabétesz Nap

Kék sapkás és kék lufis felnőttek és gyermekek gyülekeztek a Káptalandombon vasárnap délután, ekkor tartották ugyanis a Diabétesz Sétát.

J. Kovács Andrea 2022.11.06.

Diabétesz nap a Káptalandombon

Konferenciával, szűrővizsgálatokkal és tanácsadással kezdődött a 2. Győri Diabétesz Nap a Káptalandombon, a Mathias Corvinus Collegium központjában.

Győr+ 2022.09.26.

Konferencia és séta a diabétesz ellen

Nagyszabású program keretében zajlik majd november 6-án 10 órától II. Diabétesz Világnapi Koncferencia és Győri Diabétesz Séta, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak. A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Havassy Anna Katalin 2021.12.19.

A házipatikát is készítse fel az ünnepekre!

Most már tényleg a célegyenesbe fordultunk, ami a karácsonyt illeti. Talán megvenni is sikerült már mindent. Azonban mi a helyzet a házipatikával? Segítünk, hogy ne az ügyeletes patikában töltse az ünnepeket!

Zombai-Kovács Ákos 2021.10.25.

Kampány a gépkocsifeltörések megelőzéséért

Új típusú kampányt indított a megyei rendőr-főkapitányság a gépkocsifeltörések csökkentése és az áldozattá válás elkerülése érdekében. A rendőrség partnereivel, többek között a Győr Plusz Médiával közösen, prevenciós matricákat és óriásplakátokat helyezett ki a város, különböző pontjain, hogy az autósokra leselkedő veszélyekre hívja fel a figyelmet.

Tóth Vivien 2021.10.14.

Holnap lesz a kézmosás világnapja – hatékony tippekkel a fertőzések ellen

Az UNICEF kezdeményezésére 2008-tól tartják számon október 15-ét a kézmosás világnapjának. A világnap hangsúlyossága, hogy felhívja a figyelmet a kézhigiénia fontosságára, mely számos fertőző betegség ellen nyújt védelmet. Sokan azonban helytelen technikával mosnak kezet, mellyel ugyanolyan veszélynek vannak kitéve, mint azok akik egyáltalán nem mosnak kezet bizonyos rituálék után.

MTI 2021.10.02.

Idén is megszervezik a látás hónapját

Idén is megszervezi a látás hónapját a Magyar Látszerész Szövetség, októberben díjmentesen végzik a látás- és szemüvegellenőrzést a kampányban részt vevő optikák.

Havassy Anna Katalin 2021.08.22.

Négyszemközt a nőgyógyásszal

Talán a lehető legfontosabb, mégis igencsak kényes téma a női egészség. Annak ellenére, hogy egyre többen ismerik fel a rendszeres szűrővizsgálatok fontosságát még mindig nagyon sokan félnek időpontot kérni és őszintén beszélni a nőgyógyásszal. Pedig fontos a bizalom, mindkét fél számára. S hogy miért? Ennek jártam utána dr. Börzsönyi Ágnes szülész-nőgyógyász szakorvossal, direkt nem a rendelő falai között.

Hirdetés