Címke: megelőzés
Hirdetés
Győr+ 2023.09.11.

Folytatódik az Egészség-Piac

A győri önkormányzat WHO Egészséges Városok Programirodája ősszel folytatja a lakossági szűrőprogramját az Egészség-Piac elnevezésű rendezvénysorozatot.

Havassy Anna Katalin 2023.03.25.

A HPV-szűréssel is sokat tehetünk egészségünkért

A HPV témakörben született tájékoztató cikkeink zárásaként a HPV-szűrésről esik szó. Ezzel a lehetőséggel tovább bővült azon vizsgálatok sora, amelyekkel rengeteget tehetünk az egészségünkért és eredményesebben harcolhatunk a méhnyakrák ellen.

Földvári Gabriella 2022.12.05.

Városunkban csökken a kábítószer fogyasztók száma

Örvendetes tény, hogy városunkban 2000 óta csökken a droghasználók aránya. Többek között ez is kiderült a hétfőn a városházán tartott VII. KEF Kábítószerügyi Egyeztető Fórumon. A szakmai konferencia a "Közös gondolkodás, helyi cselekvés" címet viselte.

J. Kovács Andrea 2022.11.06.

Sétával ért véget a Diabétesz Nap

Kék sapkás és kék lufis felnőttek és gyermekek gyülekeztek a Káptalandombon vasárnap délután, ekkor tartották ugyanis a Diabétesz Sétát.

J. Kovács Andrea 2022.11.06.

Diabétesz nap a Káptalandombon

Konferenciával, szűrővizsgálatokkal és tanácsadással kezdődött a 2. Győri Diabétesz Nap a Káptalandombon, a Mathias Corvinus Collegium központjában.

Győr+ 2022.09.26.

Konferencia és séta a diabétesz ellen

Nagyszabású program keretében zajlik majd november 6-án 10 órától II. Diabétesz Világnapi Koncferencia és Győri Diabétesz Séta, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak. A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Hirdetés