Hirdetés
Címke: MCC Győri Képzési Központ
Hirdetés
Győr+ 2022.06.22.

A klímaváltozás hatásai Afrikától a Közel-Keletig

„Éhínség, vízhiány, sáskajárás – A klímaváltozás hatásai Afrikától a Közel–Keletig" címmel tartottak előadást Afrika és a Közel–Kelet társadalmi folyamatairól június 14-én a győri MCC képzési központban.

MCC Győr 2022.06.07.

Nyílt napot tartott a győri MCC

Május 21-én – számos érdeklődő jelenlétében – tartotta nyílt napját a győri MCC. A délelőtt 9:30-kor kezdődő bemutatkozó programokon és szakmai előadásokon szinte minden korosztály képviseltette magát, így a sok beszélgetés és eszmecsere igazi közösségi nappá alakította a szép tavaszi szombatot. A nap első felében a képzési programok regionális koordinátorai bemutatták képzési rendszerük felépítését, a diákok számára nyújtott hozzáadott értékeket és kompetenciákat, közben pedig a szülők és érdeklődők szakmai előadásokon vehettek részt. Az előadások olyan témaköröket érintettek, melyek aktualitásuk vagy közismertségük miatt sok ember érdeklődését felkeltették, így előadások telt házzal, rendkívüli érdeklődés mellett előtt zajlottak.

Győr+ 2022.05.06.

Elhanyagolás és túlszeretés között félúton

Dr. Peter Schernhardt, a traunsteini csecsemő- és gyermekpszichoterápiás klinika vezetője előadásából megtudhatjuk, hogy mit tehetünk az egészségesebb szülő-gyermek kapcsolatok ápolása érdekében.

Győr+ 2022.04.29.

A diplomácia szerepe a háborúban

Az orosz-ukrán konfliktus mentén mutatta be Kiss Rajmund, az MCC Diplomáciai Műhelyének vezetője a diplomácia szerepét a háborús konfliktusokban.

Győr+ 2022.04.12.

MCC: Idén is megrendezik a FIT Kaland Tehetségversenyt

Idén negyedik alkalommal szervezik meg a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Fiatal Tehetség Programjának (FIT) kooperációs és készségfejlesztő tanulmányi versenyét, a FIT Kaland Tehetségversenyt. A negyedik osztályos diákoknak szóló ingyenes csapatversenyre a szervezők a teljes Kárpát-medencei diákság jelentkezését várják.

Földvári Gabriella 2022.04.02.

Népszerűek a természettudományos kísérletek az MCC-ben

Az MCC Fiatal Tehetségek Program Természettudományos kísérletek kurzusa rendkívül népszerű az ötödikes diákok körében. Szombaton belestünk a Káptalandombi székházban tartott foglalkozásukra.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat