Címke: masszázs
Hirdetés
RL 2023.05.12.

Világbajnokságon bizonyít a győri masszőr

Kiemelkedő sikert könyvelhet el Árvai Henriett masszőr, aki mert nagyot álmodni, ugyanis benevezett a koppenhágai Nemzetközi Masszázs Szövetség (International Massage Association) által meghirdetett világbajnokságra. Egy 9 perces masszázs videót készítettek csapatával, amivel azonnal bekerült a legjobbak közé.

Győr+ 2023.04.03.

Kontár masszőr bukott meg az ellenőrzésen

Nem volt adószáma annak a masszőrnek, aki a közösségi médiában többször módosított felhasználónéven, ismert emberekkel népszerűsítette tevékenységét.

Ficsór Dávid 2023.03.28.

Újra világbajnoki címet érhet az „őszi-thai”

Címvédőként készül a 2023-as masszázs-világbajnokságra Ősz Andrea. A mosonszentmiklósi matematika-kémia szakos pedagógus néhány éve felhagyott a tanítással és egy másik úton indult el, thai masszőr lett. Azt elmúlt 13 évben pedig olyan sokat fejlődött, hogy megmérette magát a világ legjobbjai között. Tavaly Koppenhágában első lett, most Szingapúrban ismételne, de elmondása szerint neki az emberek egészsége a legfontosabb.

J. Kovács Andrea 2022.12.12.

Masszőr angyalok kerestetnek!

Az angyalok sokféle formában feltűnhetnek közöttünk. Számtalan módon segíthetnek, így például masszírozással. A győri Fodor Lilla, Kunné Fülöp Katalin, Dörnerné Fehér Andrea és Katona Bernadett idős embereknek szeretnének masszázst ajándékozni.

Földvári Gabriella 2022.10.31.

Andi, a világbajnok masszőr

Ősz Andrea a 2022-es koppenhágai masszázs-világbajnokság thai masszázs videós kategóriájának győztese lett. 50 ország közel 250 versenyzője közül ő képviselte Magyarországot és Ausztriát.

Hirdetés