Hirdetés
Címke: marcalváros
Hirdetés
Ficsór Dávid 2021.08.23.

Nagy buli volt Marcalvárosban

Remek programok, sztárfellépők és kiváló hangulat jellemezte a hosszú hétvégét Győrben. Ezek közül is kiemelkedett a három napos marcalvárosi ingyenes rendezvény, amelyre több ezren látogattak ki.

Győr+ 2021.08.21.

Nagy a buli Marcalvárosban

Ahogy arról a rendezvény előtt Hajtó Péter főszervező is beszélt: három napos buli várja a marcalvárosiakat és persze azokat is, akik vendégként érkeztek a rendezvényre. Tegnap a legnagyobb érdeklődést Kis Grófo fellépése hozta.

Sándor Szigeti 2021.08.02.

Gyerekzsúr a Marcalvárosban

Lelkes szülők tartottak remek hangulatú családi önkéntes napot Marcalvárosban szombaton, a Répce úti játszótéren.

Zombai-Kovács Ákos 2021.07.05.

Vizit után gyors megoldás Marcalvárosban

Néhány héttel ezelőtt zajlott a Polgármesteri vizit terepen Marcalváros kettőn, ahol a megvalósult fejlesztések mellett néhány problémára is felhívták a polgármester és az önkormányzati képviselő figyelmét. Ilyen volt például, hogy gyalogutak hiányoznak az Illyés Gyula utcai nagy parkolóból és néhány pad is jó szolgálatot tenne a városrész legnagyobb boltja mellett. Nos a hiányzó fejlesztések azóta már meg is valósultak, az üzletnél a pihenést és az árusítást is padok segítik, míg az Illyés Gyula utcában több mint 1 millió forintból, két vadonatúj gyalogjárda épült.

Győr+ 2021.05.26.

Polgármesteri vizit a terepen – 6. rész

Dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere önkormányzati képviselők társaságában keresi fel a városrészeket és térképezik fel közösen a problémákat és keresik a megoldásokat. Az ötödik részben Kovács Tamás indultak terep-vizitre.

Papp Zsolt 2021.05.14.

Megújult a „Vitorlák” szökőkút

Ismét üzemel a PÁGISZ előtti csobogó, amely a köztéri alkotások és szökőkutak felújítási programjának egyik utolsó állomása volt.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat