Címke: marcalváros
Hirdetés
Győr+ 2023.08.21.

Így kell ünnepelni augusztus 20-án! – sok FOTÓ!

Vasárnap is óriási sikere volt az Augusztus 20. Fesztiválnak Győrben. A délutáni fergeteget este koncertek koronázták meg Marcalvárosban. Természetesen a Győr+ is ott volt, mutatjuk képes beszámolónkat!

HAK 2023.08.20.

Szombaton is sokan választották a marcalvárosi forgatagot

A három napon keresztül tartó Augusztus 20. Fesztivál a marcalvárosi Szentlélek téren mindig nagy tömegeket mozgat meg, idén sincs ez másként. A pénteki nap sikere után a hangulat szombaton csak fokozódott, amelyhez természetesen a fellépők is hozzájárultak. A buli ma még folytatódik!

HAK 2023.08.19.

A NOX nagykoncertje volt az első nap fénypontja

A három napon keresztül tartó Marcalvárosban megrendezett Augusztus 20. Fesztivál sokszínű zenei repertoárral, sőt MegaVidámparkkal is vár mindenkit a Szentlélek térre. A pénteki nap legnagyobb dobása az esti NOX nagykoncert volt, ahol sokat énekelték Péter Szabó Szilviékkel a legnagyobb slágereket.

Földvári Gabriella 2023.05.23.

Folytatódik az összehangolt parkolóhely felfestés

Adyvárosban és Marcalváros I-II. Területén a múlt héten elkezdődött a megkopott parkolóhelyek felfestése, ezúttal azonban másképp végzi a munkálatokat a Győri Útkezelő Szervezet.

Győr+ 2023.04.30.

Mindenki jól érezte magát a Cirkusz téren

A Városrészi Napok rendezvény április 30-án Marcalváros I-re érkezett, ahol a Cirkusz téren vártak kicsiket és nagyokat színes programokkal, remek fellépőkkel és persze sok-sok szeretettel. A mosolyok azt sugározták: bizony mindenki jól érezte magát.

Győr+ 2023.04.29.

Marcalvárosban is sikeres volt a Városrészi Nap

A Városrészi Napot április 29-én Marcalváros II-ön tartották meg, a DAC pálya mellett. A kicsik és a nagyok is megtalálhatták a nekik szóló programokat, a színpadon pedig igényes előadások szórakoztatták a közönséget. Vasárnap jön a folytatás, Marcalváros I-en.

Hirdetés