Címke: Magyarország
Hirdetés
MTI 2023.01.27.

Aldiva kekszet hívott vissza a forgalmazó

Határérték feletti, technológiai eredetű szennyezőanyagok miatt Aldiva Unicorn Wheels 220 grammos Aldiva kekszet hívott vissza a TEDi üzleteiből a forgalmazó - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Győr+ 2023.01.26.

17,5 százalékra nő a Babakötvény kamata

Jó hír a gyermeket nevelő családoknak: február 1-től 17,5%-ra emelik a Babakötvény éves kamatát - jelentette be hivatalos Facebook-oldalán Varga Mihály pénzügyminiszter.

Győr+ 2023.01.23.

Rákapcsoltak a falusi csokos települések

Kivételes helyzetben maradnak a falusi csokos települések, mivel az állami támogatást 2024 végéig meghosszabbították - derül ki az ingatlan.com elemzéséből, amely bemutatja az érintett településeken található ingatlanok iránti kereslet alakulását és a kínálati árakat.

MTI 2023.01.23.

Négy fontos terület is többletforráshoz jut a módosított költségvetésben

A megváltozott makrogazdasági feltételek miatt a kormány újraszámolta a 2023-as költségvetési törvény összegeit, a kiadásokat négy fő területen - munkahelyek megvédése, rezsivédelem, családok támogatása, nyugdíjak értékének megőrzése - növelte, továbbá a bevételi oldalt egyebek közt az energiaszektor egyes szereplőitől várt többletbefizetéssel emelte meg.

MTI 2023.01.20.

A horvát államfőt fogadta Novák Katalin

Téma volt az orosz-ukrán háború, az illegális migráció feltartóztatása, az EU nyitása a Nyugat-Balkán felé, az infrastrukturális összeköttetés erősítése, az energetikai együttműködés bővítése, megoldások keresése a demográfiai válságra és a kisebbségek ügye.

MTI 2023.01.14.

Behúzhatja a féket a magyar építőipar

Az építőipari cégek számára a következő időszakban kihívást jelent a megrendelők megtalálása, mivel a beruházók sokkal óvatosabbak lettek részben az alapanyag-, nyersanyag- és energiaárak emelkedése, részben a kapacitáshiány miatt - közölték az ágazatban tevékenykedő cégek az MTI érdeklődésére.  

Győr+ 2023.01.11.

Idei első ülését tartja a kormány

Ma délelőtt megkezdődött az idei év első kormányülése - közölte nem sokkal ezelőtt hivatalos Facebook oldalán Orbán Viktor miniszterelnök.

Hirdetés