Címke: magyar máltai szeretetszolgálat
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2023.05.17.

Szakmai nap a szenvedélybetegségről

Szenvedélybetegekkel foglalkozó segítők, gondozók, terapeuták, pszichológusok és pszichiáterek tartottak konferenciát városunkban. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat szervezésében megvalósuló I. Addiktológiai Szakmai Napra mintegy másfél százan érkeztek a Dunántúlról és a fővárosból.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2022.12.22.

Fogyatékkal élőknek vitt ajándékot a képviselő

Kara Ákos lassan 20 éve visszajáró vendég a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Gondviselés Háza fogyatékosok napközi otthonában. A politikus minden alkalommal, ajándékkal érkezik az intézménybe, ahol 15 dolgozó 42 gondozottat felügyel. Kara Ákos ezúttal is édességet és gyümölcsöt vitt karácsonyi meglepetésként, akcióját pedig egy vállalkozó is segítette.

Győr+ 2022.05.13.

Idősbarát lakásprogram

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-Dunántúli Régiója a Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatával megkötött szerződése alapján pályázatot hirdet az elsősorban szociális alapellátásokban részesülő időskorú személyek számára, lakhatási körülményeiknek részleges átalakítással, illetve akadálymentesítéssel történő javítására.

HAK 2022.03.10.

Megszületett az első győri menekült baba

Sorra érkeznek a hírek a háború sújtotta Ukrajnából és a sok-sok menekültről, akik a biztonságos élet miatt elhagyják otthonaikat. Magyarország mindenkin segít és Győr is derekasan kiveszi a részét a menekültek ellátásában. Tegnap az első menekült baba is megszületett.

Hirdetés