Címke: Magyar Honvédség
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.04.30.

Mert rendnek kell lenni

Az elmúlt nyáron elképesztő kommentvihar támadt a közösségi médiában a honvédelmi táborok kapcsán, nemrég pedig megnyitották az idei jelentkezési lehetőségeket. Csak remélem, hogy csillapodtak a fotelharcosok, s azóta volt idejük tájékozódni is.

Győr+ 2023.04.17.

Hetvenhárom éves a győri alakulat

„Ha a jövőre akarunk hatni, akkor olyan embereket kell nevelnünk, akiknek a múlt iránt tiszteletük van, akik a jelent jól értik és a jövő felé nyitottak”. Albert Einstein gondolatával nyitotta meg Sárai Attila őrnagy, az MH Dánielfy Tibor 205. Rakétaezred, 2. Légvédelmi Rakétaosztály törzsfőnöke, az alakulat 73. évfordulója alkalmából tartott ünnepi állománygyűlést, április 14-én.

Győr+ 2023.04.17.

„A Magyar Honvédség a fiatalokra alapozza jövőjét”

Év elején országos toborzókampányt indított a honvédelmi tárca. Erről, valamint az egységes alapkiképzésről és a honvédség nyújtotta karrierlehetőségről beszélt Győri Tamás százados, az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) toborzó tisztje és Pálinkás Szilveszter főhadnagy, különleges műveleti katona, a toborzókampány egyik arca, a „Katonadolog” című rádióműsorban – írja a honvedelem.hu

Győr+ 2023.04.07.

175 éves a Honvédség – sokan tisztelegtek 175 a kilométeres kihívással

Az idén 175 éves Magyar Honvédség a jeles évforduló alkalmából több izgalmas programmal, felhívással és vetélkedővel készül az érdeklődők számára egész éven át. Az első egyik ilyen az április 7-ig – Mészáros Lázár hadügyminiszterré kinevezésének évfordulójáig – meghirdetett 175 km-es futás kihívás, amellyel kapcsolatban kijelenthető, hogy annak teljesítése önálló életre kelt - írja a honvedelem.hu.

Havassy Anna Katalin ÖTT főtörzsőrmester 2023.02.22.

A győri területvédelmi katonák is a békéért futottak

Országszerte kötelékfutással tisztelegtek a béke előtt a magyar katonák nemrég, s az eseményből természetesen a MH 7. Területvédelmi Ezred katonái is kivették a részüket, a Honvéd Kadét Programban résztvevő középiskolásokkal együtt.

Győr+ 2023.02.03.

Győri katonák jártak a PÁGISZ-ban

Pályaorientációs napot tartottak nemrég a Győri SZC Pattantyús-Ábrahám Géza Technikum tanulóinak az MH Dánielfy Tibor 205. Légvédelmi Rakétaezred katonái.

Győr+ 2023.01.19.

Győrben is bevonultak alapkiképzésre a leendő katonák

Az alapkiképzést most kezdő országosan csaknem 250 fő meghozta döntését: szeretne felkészülni alapvető állampolgári kötelességére, a haza védelmére. Győrben 30 leendő honvéd kezdte meg az előirányzott feladatok teljesítését.

Havassy Anna Katalin 2022.12.22.

Rászorulókon segítettek a győri területvédelmi zászlóalj katonái

A MH 6. Sipos Gyula Területvédelmi Ezred, 19. Szalontai Ferenc Területvédelmi Zászlóalj katonái nem csak a nekik kiszabott feladatokban jeleskednek, hanem azt is többször bizonyították már, hogy a szívük is helyén van. Karácsony közeledtével rászoruló gyermekeket és édesanyákat segítettek.

Hirdetés