Hirdetés
Címke: Magyar Honvédség
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2022.06.04.

Hatalmas az igény a honvédelmi táborokra

Vakáció, szabad levegő, játékos katonai jellegű feladatok, fegyelem és rengeteg nevetés. Röviden talán így lehetne összefoglalni a honvédelmi táborokat, amelyekre évről-évre egyre nagyobb az érdeklődés. Győr-Moson-Sopron megyében először tartanak hagyományőrző, felderítő és harcos tematikájú tábort, amelyet a MH 6. Sipos Gyula Területvédelmi Ezred 19. Szalontai Ferenc Területvédelmi Zászlóalj katonái szerveznek. Kovács Balázs alezredes, zászlóaljparancsnok beszélt a részletekről.

Kárpát Zsolt 2022.05.21.

Ismét sikert hozott a laktanyai nyílt nap

Több ezer győrit vonzott a Pálffy laktanyában megrendezett nyílt nap. Ebben az évben az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred az elmúlt évekhez képest még több különleges harci járművel és bemutatóval lepte meg a közönséget

MTI 2022.05.21.

Szükség van erős, stabil, ütőképes haderőre

Novák Katalin köztársasági elnök szerint szükség van erős, stabil, ütőképes haderőre, amely képes garantálni Magyarország függetlenségét, területi épségét és határainak katonai védelmét.

HAK 2022.05.16.

Ismét kinyitja kapuit a győri laktanya

Évről évre egyre többen és többen érdeklődnek az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred nyílt napja iránt, amely nem csoda, hiszen sokan az ország egyik legszínvonalasabb egyenruhás közösségi eseményként emlegetik. Május 21-én, szombaton tehát szélesre tárja kapuját a Pálffy Laktanya, várnak kicsiket és nagyokat egyaránt.

Havassy Kata 2022.05.16.

Nyílt nap a MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezrednél

Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred 2022. május 21-én, szombaton kitárja a Pálffy Miklós laktanya kapuit a honvédelem iránt érdeklődők előtt. A szervezők 9:00-14:00 óra között színes és tartalmas programokkal várják a látogatókat az ingyenes eseményen.

Havassy Anna Katalin 2022.05.12.

„Hittel és becsülettel szolgáljanak!”

Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred idén első alkalommal tartott alapkiképzést pályakezdő szerződéses tiszt, altiszt és legénységi állományú katonák számára. Összesen 36 fő tett esküt az alakulótéren.

Győr+ 2022.04.28.

Véradással segíthetünk az ejtőernyős katonának

Gál Szabolcs főtörzsőrmester, az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis ejtőernyős katonája súlyos balesetet szenvedett április 25-én, hétfőn. Mielőbbi felépüléséhez véradományokra van szüksége.

Győr+ 2022.04.04.

Újabb alapkiképzés indult Győrben

Legutóbb decemberben tettek katonai esküt pályakezdő honvédek az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred alakulóterén, április 4-én pedig újabb civilek érkeztek a Pálffy Miklós laktanyába hogy teljesítsék az alapkikézést.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat