Hirdetés
Címke: Magyar Honvédség
Hirdetés
Győr+ 2021.10.11.

Jelesre vizsgázott a tartalékos erő

A MOON STAR 2021 összevont tartalékos kiképzési foglalkozásra Újdörögdön került sor nemrég, ahol tizenkilenc megyéből (és a fővárosból) érkezett, több mint hétszáz önkéntes tartalékos katona vett részt. A több napos kiképzésen mindent végigvettek amit csak lehetett, s egy kiváló, dinamikus harcászati bemutatóval zárták a gyakorlatot.

Győr+ 2021.09.18.

Egyre népszerűbbek a győri katonák

Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred szeptember 18-án ismét szélesre tárta a Pálffy Miklós laktanya kapuit a honvédelem iránt érdeklődők előtt. A szervezők egész nap színes és tartalmas programokkal várták a látogatókat a – lassan két évtizedes múltra visszatekintő – eseményen.

HAK 2021.09.13.

Kinyitják a győri laktanyát, várnak a katonák!

Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred nyílt napjának már hagyománya van Győrben, mindig hatalmas érdeklődés kíséri, évről-évre döntik meg a látogatószám-rekordokat. Nem csoda, hiszen színvonalas programokkal és rengeteg érdekességgel készülnek a győri katonák.

MTI 2021.09.08.

Nem halak, robbanótestek voltak a patakban

Világháborús robbanótesteket találtak Bakonybélnél, a Gerence-patakban - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezred szerdán a Facebook-oldalán.

Győr+ 2021.09.07.

Sportsikerek a győri katonáknál

Sikeresen szerepeltek az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred honvédei a hétvégén több sportrendezvényen is.

Ficsór Dávid 2021.09.04.

Látványos csatajelenetek a Lovas Nemzetőrök Napján

Számos rendezvény zajlik szombaton Győrben. Az egyik leglátványosabb a nyolcadik alkalommal életre hívott Győri Lovas Nemzetőrök Napja, melynek célja a hazaszeretetre és a honvédelemre való nevelés, valamint Győr 750-es jubileumának méltó megünneplése.

Győr+ 2021.08.31.

A győri katonáknál járt a Magyar Honvédség parancsnoka

Az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezredhez érkezett Dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka, valamint Kilián Nándor vezérőrnagy, légierő haderőnemi szemlélő augusztus 31-én.

MTI 2021.08.29.

Újraindult a magyar kézifegyverfejlesztés

Újraindult a magyar kézifegyverfejlesztés - jelentette be a védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos vasárnap a kecskeméti Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutatón.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat