Címke: lomtalanítás
Hirdetés
Győr+ 2023.06.10.

Nyári nagytakarítás Nádorvárosban

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. dr. Dézsi Csaba András polgármester és önkormányzati képviselő kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal. A hulladék átvételére kizárólag gyűjtőhelyen van lehetőség.

Győr+ 2022.09.17.

Őszi nagytakarítás a Belvárosban

Szeptember 24-én kihelyezett hulladékudvar várja a Belvárosban élőket. Most díjmentesen megszabadulhat feleslegesség vált dolgaitól a GYHG kihelyezett szelektív hulladékgyűjtő pontján.

Győr+ 2022.06.30.

Nyári nagytakarítás Szigetben

A hulladékudvari kitelepülés a rendőrség és a városrendészet kiemelt biztosítása mellett zajlik.

HAK 2022.05.21.

Rengeteg lom eltűnt Pinnyédről

Sikeres volt a pinnyédi lomtalanítás akció, hiszen ahogy a körzet önkormányzati képviselője Szeles Szabolcs is beszámolt róla, nagyon sokan vitték ki a konténerekbe a feleslegessé vált holmikat.

ZKÁ 2021.06.17.

Hulladékgyűjtő akció lesz Ménfőcsanakon

A körzet képviselőjének kezdeményezésére és támogatásával június 19-én, szombaton kihelyezett szelektív hulladékgyűjtési akció lesz Ménfőcsanakon. Az akció során a veszélyes hulladékon kívül bármilyen más lomot el lehet helyezni a GYHG konténereibe, teljesen ingyen.

Zombai-Kovács Ákos 2021.06.01.

Adyváros: szombaton kihelyezett hulladékudvar

Kihelyezett hulladékudvarba várják a lomokat szombaton Adyvárosban, erről a városrész két önkormányzati képviselője számolt be kedden, a program helyszínen tartott sajtótájékoztatón.

Hirdetés