Címke: Likócs
Hirdetés
Földvári Gabriella 2022.10.05.

Megújult, kibővült a likócsi játszótér

Likócson a Kövecses utca és Pesti utca kereszteződésénél a régi játszóteret felújították, új elemekkel látták el a Győr-Szol munkatársai, így biztonságosabbá váltak az eszközök.

Németh Boglárka 2022.09.11.

Elbúcsúztatták a nyarat Likócson

Megtartották a 15. Nyárbúcsúztatót a Likócsi Művelődési Ház udvarán. Egész napos programokkal készültek a szervezők. Hajtó Péter, a terület önkormányzati képviselője szívét lelkét kitette, hogy a városrészben élők jól érezzék magukat, hiszen több jubileum is volt.

Németh Boglárka 2022.05.08.

Mesterfodrásszal szépültek a győri édesanyák és nagymamák

Pót Anyák Napi szépségnapot szervezett Gyárváros és Likócs városrészek önkormányzati képviselője, Hajtó Péter. A képviselő rengeteg színvonalas programmal örvendezteti meg a győrieket, vasárnap pedig az édesanyák és a nagymamák kaphattak profi frizurát és sminket. Amíg a hölgyek szépültek a férfiak is szórakoztak: ingyen sör és üdítő, a legkisebbeket pedig ugrálóvár várta a Likócsi Művelődési Házban.

Földvári Gabriella 2022.03.30.

Egészség Piac Likócson

A Likócsi Közösségi Házban az Egészség Piac rendezvénysorozat keretében előadásokkal várják az érdeklődőket.

Németh Boglárka 2022.03.25.

Tavaszköszöntő Likócson

A hagyományokhoz híven tavaszköszöntőt tartottak a Likócsi Művelődési Házban, ahol híres színészek továbbá a győri és környéki dalkörök is felléptek.

Földvári Gabriella 2022.03.21.

XIII. Likócsi Tavaszköszöntő

A XIII. Likócsi Tavaszköszöntőt rendezik március 25-én 14.30-tól a Likócsi Közösségi Házban.

Győr+ 2022.01.21.

Tovább bővül a likócsi napelempark

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata sikeresen pályázott a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban a Győr-Likócs napelempark II. ütemű bővítésére. A projekt keretében 144 millió forint pályázati támogatással telepítenek új napelemeket.

Hirdetés