Hirdetés
Címke: Likócs
Hirdetés
Németh Boglárka 2022.05.08.

Mesterfodrásszal szépültek a győri édesanyák és nagymamák

Pót Anyák Napi szépségnapot szervezett Gyárváros és Likócs városrészek önkormányzati képviselője, Hajtó Péter. A képviselő rengeteg színvonalas programmal örvendezteti meg a győrieket, vasárnap pedig az édesanyák és a nagymamák kaphattak profi frizurát és sminket. Amíg a hölgyek szépültek a férfiak is szórakoztak: ingyen sör és üdítő, a legkisebbeket pedig ugrálóvár várta a Likócsi Művelődési Házban.

Földvári Gabriella 2022.03.30.

Egészség Piac Likócson

A Likócsi Közösségi Házban az Egészség Piac rendezvénysorozat keretében előadásokkal várják az érdeklődőket.

Németh Boglárka 2022.03.25.

Tavaszköszöntő Likócson

A hagyományokhoz híven tavaszköszöntőt tartottak a Likócsi Művelődési Házban, ahol híres színészek továbbá a győri és környéki dalkörök is felléptek.

Földvári Gabriella 2022.03.21.

XIII. Likócsi Tavaszköszöntő

A XIII. Likócsi Tavaszköszöntőt rendezik március 25-én 14.30-tól a Likócsi Közösségi Házban.

Győr+ 2022.01.21.

Tovább bővül a likócsi napelempark

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata sikeresen pályázott a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban a Győr-Likócs napelempark II. ütemű bővítésére. A projekt keretében 144 millió forint pályázati támogatással telepítenek új napelemeket.

Németh Boglárka 2021.05.28.

Gyereknapra készül Likócs és Gyárváros

Már pénteken elkezdte a felkészülést a hétvégi gyermeknapra Hajtó Péter. Gyárváros és Likócs városrészek önkormányzati képviselője a karácsonyi díszítés után, most rajzfilmfigurákkal színesítette a Mátyás teret. Ezekkel a közkedvelt meseszereplőkkel fotózkodhatnak a gyerekek, emellett pedig remek programokkal készül az egész körzet a gyermeknapra.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat