Címke: Likócs
Hirdetés
Győr+ 2023.09.29.

Elkészült a likócsi napelempark bővítése

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata sikeresen pályázott a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban a „Győr-Likócs napelempark II. ütem” című projektre. A projekt keretében 139 millió forint pályázati támogatással telepítettek új napelemeket.

Szerző és fotó: J. Kovács Andrea 2023.04.29.

Tiszteletbeli polgárőr lett a képviselő

Jókedvből és zenéből sem volt hiány április utolsó szombatján Likócson. A közösségi ház udvarán rendezett majálison az Obsitos Dalárda alapozta meg a hangulatot, ezt követte a májusfa állítás.

Nagy Roland 2023.04.28.

Likócson mulatós lesz a majális

Győrben szinte minden városrészben lesznek a majálishoz kapcsolódó programok a hétvégén. A Likócsi Majális április 29-én kínál egésznapos szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget a családoknak a Likócsi Közösségi Háznál.

Földvári Gabriella 2022.10.05.

Megújult, kibővült a likócsi játszótér

Likócson a Kövecses utca és Pesti utca kereszteződésénél a régi játszóteret felújították, új elemekkel látták el a Győr-Szol munkatársai, így biztonságosabbá váltak az eszközök.

Németh Boglárka 2022.09.11.

Elbúcsúztatták a nyarat Likócson

Megtartották a 15. Nyárbúcsúztatót a Likócsi Művelődési Ház udvarán. Egész napos programokkal készültek a szervezők. Hajtó Péter, a terület önkormányzati képviselője szívét lelkét kitette, hogy a városrészben élők jól érezzék magukat, hiszen több jubileum is volt.

Németh Boglárka 2022.05.08.

Mesterfodrásszal szépültek a győri édesanyák és nagymamák

Pót Anyák Napi szépségnapot szervezett Gyárváros és Likócs városrészek önkormányzati képviselője, Hajtó Péter. A képviselő rengeteg színvonalas programmal örvendezteti meg a győrieket, vasárnap pedig az édesanyák és a nagymamák kaphattak profi frizurát és sminket. Amíg a hölgyek szépültek a férfiak is szórakoztak: ingyen sör és üdítő, a legkisebbeket pedig ugrálóvár várta a Likócsi Művelődési Házban.

Földvári Gabriella 2022.03.30.

Egészség Piac Likócson

A Likócsi Közösségi Házban az Egészség Piac rendezvénysorozat keretében előadásokkal várják az érdeklődőket.

Németh Boglárka 2022.03.25.

Tavaszköszöntő Likócson

A hagyományokhoz híven tavaszköszöntőt tartottak a Likócsi Művelődési Házban, ahol híres színészek továbbá a győri és környéki dalkörök is felléptek.

Hirdetés