Címke: licit
Hirdetés
Pécskai István 2023.09.28.

Sztársportolók mezére lehet licitálni, beteg gyermekeknek segítenek

Nemes összefogás indult Győrben, hogy beteg gyermekeknek segítsenek. A Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház Gyermekintenzív Osztályának lélegeztetőgépet szeretnének beszerezni, ezért kampányt indítottak Lélegzet címmel, amelynek célja, hogy a győri gyermekintenzív osztályt segítsék egy lélegeztetőgép megvásárlásában.

Győr+ 2023.06.05.

Indul a belvárosi üzletek licitje!

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata a tulajdonában lévő, nem lakás célú helyiségeit bérleti licit útján bérbe adja. A lista terjedelmes és részletes, érdemes hát böngészni.

Szöveg és fotó: Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2023.06.05.

Hatszáz ló eladó: árverésen egy Ferrari

Egy tűzpiros Ferrarira is le lehet csapni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) következő árverésén. Az olasz fenevad becsült értéke 86 millió forint, de akár már ennek a feléért is elvihető.

Pécskai István 2022.12.12.

Barnusért fogott össze a Győr+ Média és az ETO KC

Nemes cél érdekében fogott össze a Győr+ Média és a világ legjobb női kézilabdacsapata, az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC. Cégünk és a zöld-fehér együttes a hét és fél éves Barnuson szeretne segíteni. Ezért egy exkluzív, a kézilabdázók által aláírt eredeti ETO-mezt bocsátunk licitálásra.

Győr+ 2022.10.19.

Jótékonysági aukció indult a színházban

A képzelt beteg című előadásukhoz kapcsolódóan jótékonysági aukciót indított a teátrum. A darab plakátját Malasits Zsolt, győri festőművész készítette, aki licitre bocsájtotta a Molière-t ábrázoló remekművet.

Hirdetés