Címke: levegőminőség
Hirdetés
MTI 2023.01.01.

Sokat javult a levegő minősége az országban

Országszerte sokat javult a levegő minősége, a szálló por miatt azonban továbbra is veszélyes a Sajó völgyének három településén - derül ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) vasárnap közzétett, az előző napi méréseket ismertető térképének adataiból.

Pécskai István 2022.11.03.

Légszennyezettség-mérőt telepítettek Győrszentivánra

Jó-e a levegő Győrszentivánon? – erre a kérdésre adhat konkrét választ az a speciális mérőműszer, amely csütörtöktől, két héten keresztül, két mérőponton folyamatosan ellenőrzi a különböző értékeket a településen. A vizsgálatot a győri önkormányzat rendelte meg.

Tóth Vivien 2021.11.25.

Ezért hasznosak a légtisztítók az otthonunkban

Az ünnepi időszak derekán a műszaki áruházak kínálataiban egyre nagyobb számban jelennek meg légtisztító készülékek különböző árfekvésben. Amennyiben levegő tisztító vásárlásán gondolkozunk akár önmagunknak, akár ajándékként, jogosan merül fel a kérdés, hogy szükségünk van -e rá egyáltalán? Cikkünk segítségével kiderül, kinek ajánlott a készülék beszerzése, és milyen előnyökkel jár a használata.

mti 2021.02.26.

Győrben is tovább romlott a levegő minősége

A hét közepi „kifogásolt" minősítésből az „egészségtelen" kategóriába sorolták át a legfrissebb győri értékéket. Sok helyütt azonban ennél is kedvezőtlenebbek az adatok.

mti 2021.02.24.

Győrben is kifogásolt a levegő minősége

Az ország több városában hasonló, vagy rosszabb a helyzet. Szombatig országszerte kedvezőtlen maradhat a levegő minősége - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szerdán az MTI-vel.

Hirdetés