Hirdetés
Címke: Lengyelország
Hirdetés
MTI 2022.03.09.

A Pentagon szerint nem járható Lengyelország javaslata

A Pentagon kedden elutasítani látszott Lengyelország javaslatát, hogy MiG-29-es típusú vadászrepülőgépeit az Egyesült Államok rendelkezésére bocsássa egy németországi bázison, válaszul Ukrajna vadászgépekre vonatkozó kérésére, mondván, hogy az "nem járható".

mti 2022.01.09.

Lengyel kúthálózatot vásárol meg a Mol

A Mol megveszi a Lotos lengyel olajvállalat benzinkútjait - értesült a Radio Zet lengyel kereskedelmi csatorna, melynek hivatalosan meg nem erősített információja szerint a döntést a jövő héten fogják bejelenteni.

Győr+ 2021.03.23.

Koszorúzás a lengyel-magyar barátság emlékművénél

Március 23-a, a lengyel-magyar barátság napja. Pontosan 15 évvel ezelőtt, 2006. március 23-án Lech Kaczynski, akkori lengyel elnök és Sólyom László magyar köztársasági elnök közösen avatták fel Győrben, a Lengyel-Magyar Barátság Emlékművét, a Bem téren. Kedden, az évfordulón, szűk körben koszorúzták meg a lengyel és a magyar nemzet összetartozását jelképező emlékművet városvezetők, politikusok és lengyel kisebbség képviselői.

Győr+ 2021.03.23.

A lengyel-magyar barátságot ünnepeljük

Március 23. a lengyel-magyar barátság napja, amely Győrben különösen jelentőségteljes ünnep. 2007 óta az ünnepi eseményeket felváltva tartják a két országban, de sajnos idén a koronavírus-járvány miatt e közös emlékezés elmarad.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat