Címke: látogatás
Hirdetés
Győr+ 2023.09.22.

Az Audi Hungariánál járt az energiaügyi miniszter

Lantos Csaba a látogatás során a vállalat Energiaközpontjában megismerkedett az Audi Hungaria energiamenedzsment rendszerével, és azokkal az intézkedésekkel, amelyeknek köszönhetően a vállalat 2020 óta mérlegében karbonsemlegesen működik.

Havassy Anna Katalin 2023.06.30.

A német nagykövetet fogadta a polgármester

Németország budapesti nagykövetét, Julia Gross-t fogadta dr. Dézsi Csaba András Győr polgármestere június 30-án, pénteken egy kellemes hangulatú kötetlen beszélgetésen.

MTI 2023.04.12.

A magyar nemzetnek különleges adomány Ferenc pápa látogatása

Meglehetősen ritka, hogy egy országba ilyen rövid időn belül kétszer is ellátogasson a katolikus egyházfő, ezért Ferenc pápa április végi újabb budapesti látogatása különleges adomány - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára a pápalátogatás tiszteletére készített Magyar fohász 2023 című dal bemutatóján szerdán Budapesten.

Németh Boglárka 2023.03.22.

A Vakok és Gyengénlátók Megyei Szervezete látogatott a Győr+ Médiába

A Vakok és Gyengénlátók Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesületének tagjai látogattak el a Győr+ Média székházába szerda délután. Az egyesület tevékenységéről gyakran számolunk be híradásokban és online felületeinken is, a szervezet tagjai pedig nagy érdeklődéssel fordultak médiacentrumunk felé.

Győr+ 2023.02.27.

Ferenc pápa április 28-án érkezik Magyarországra

„Ferenc pápa a polgári és egyházi hatóságok meghívásának eleget téve 2023. április 28-a és 30-a közt apostoli utazást tesz Magyarországon, ellátogatva Budapestre” - jelentette be Matteo Bruni szóvivő, a Szentszék Sajtótermének igazgatója hétfőn délben.

Győr+ 2023.02.23.

Magyarországra látogat Ferenc pápa

Ferenc pápa a katolikus.ma információi szerint tavasszal látogat el az országba, ahol Orbán Viktor miniszterelnökkel, Novák Katalin köztársasági elnökkel, diplomáciai testületek tagjaival valamint az egyház képviselőivel is találkozni fog.

J. K. A. 2022.10.06.

Győrben járt a miniszterhelyettes

Győrbe érkezve, a Városházára is ellátogatott dr. Vitályos Eszter, a Kulturális és Innovációs Minisztérium miniszterhelyettese.

Hirdetés