Címke: Kulisszák Mögött
Hirdetés
Farkas Mónika 2022.06.07.

Kulisszák mögött – Oliver!

Lionel Bart Oliver! című musicaljét a Győri Nemzeti Színház a következő évadban tűzi műsorára. A grandiózus, sokszereplős előadás Tóth Tünde rendezésében már most elkészült.

Farkas Mónika 2022.05.31.

Kulisszák mögött: sikeres a Padlásszínház

Két évtizednyi szünet után márciusban újranyitotta kapuit a Padlásszínház. Színházi magazinunk legújabb adásában a régi-új helyszínre látogatott a Győr+ TV stábja.

Farkas Mónika 2022.05.11.

Kulisszák mögött: Bohóckaland

Április 23-án debütált a Vill-Korr Sulibérlet idei utolsó darabja a Bohóckaland. A győri teátrum legújabb előadását a rendező Dávid Attila Péter formabontóra álmodta meg, hiszen a darabban nem beszélnek a szereplők.

Farkas Mónika 2022.04.12.

Kulisszák mögött: A végítélet napja

Lélektani drámát rendezett a győri teátrumban Zakariás Zalán. A történet tulajdonképpen az Isten háta mögött játszódik, a pályaudvart egyedül viszi az állomásfőnök, a vonatra pedig mindig a falu legpletykásabb lakói várnak.

Farkas Mónika 2022.03.22.

Kulisszák mögött: reflektorfényben Fedák Sári

A Kulisszák mögött című magazinunk legfrissebb adásában továbbra is az Olt Tamás rendezte Minden jegy elkelt című darabbal foglalkozunk. A Fedák Sári életét bemutató előadásról a teátrum igazgatóját, a rendezőt és a színészeket kérdeztük.

Farkas Mónika 2022.03.08.

Kulisszák mögött: Minden jegy elkelt

Színházi magazinunk legújabb részében Olt Tamás darabjáról, a Minden jegy elkelt című előadásról láthatnak részletes összefoglalót.

Farkas Mónika 2022.02.15.

Kulisszák mögött: Bánk bán

Bemutatták Erkel Ferenc Bánk bánját a győri teátrumban. A Vidnyánszky Attila rendezte darab főpróbájára látogatott el a Győr+ Televízió stábja.

Farkas Mónika 2021.12.21.

Kulisszák mögött: Puskás, a musical

December 11-én debütált a Győri Nemzeti Színházban, Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente "Puskás, a musical" című darabja. A grandiózus előadás egyik főpróbájára látogatott el a Kulisszák mögött stábja.

Hirdetés