Hirdetés
Címke: Kulisszák Mögött
Hirdetés
Farkas Mónika 2021.12.21.

Kulisszák mögött: Puskás, a musical

December 11-én debütált a Győri Nemzeti Színházban, Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente "Puskás, a musical" című darabja. A grandiózus előadás egyik főpróbájára látogatott el a Kulisszák mögött stábja.

Farkas Mónika 2021.12.01.

Kulisszák mögött: Dráma a Szalonban

Ahogy arról már a Győrplusz korábban is beszámolt, a 2021-es Győri Könyvszalon egyik kiemelt eseménye a drámaíróverseny volt, mely tavaly a járvány miatt elmaradt, idén azonban újraformálódva, megváltozott játékszabállyal várta a műfaj szerelmeseit a Győri Nemzeti Színházba.

Farkas Mónika 2021.11.03.

Eleven népmesék

Elstartolt a Győri Nemzeti Színház népszerű Vill-Korr Sulibérlete. Eleven népmesék címmel két ismert történetet dolgoz fel Kszel Attila. Az átdolgozott Hamupipőke 1944-ben játszódik, és az író saját felmenőinek történetét is belefűzte az újragondolt történelmi mesébe. Az édesbús családregény Sík Frida és Maszlay István főszereplésével az igaz szerelemről, a családi kötelék fontosságáról és a hazaszeretetről szól.

Farkas Mónika 2021.10.06.

Kulisszák mögött: Az öldöklés istene

Elstartolt az idei évad a Győri Nemzeti Színházban, immár a második előadással. A Mirandolina után bemutatták a magyar származású francia írónő, Yasmina Reza (Jázmina Reza) világhírű darabját, Az öldöklés istenét, az igazgató, Bakos-Kiss Gábor rendezésében.

Farkas Mónika 2021.10.03.

Olasz lecke a Győri Nemzeti Színházban

A jelen és a jövő színháza – múlt szombaton hivatalosan is elindult az évad. A Két úr szolgája és a Chioggiai csetepaté után megérkezett a harmadik Goldoni- darab, a Mirandolina, Mózes Anitával a címszerepben. A fanyar komédiát Vladimir Anton állította színpadra, formabontó rendezése a Csiki Csaba teremtette új miliőben kiváló nyitánya a Győri Nemzeti Színház új fejezetének.

Farkas Mónika 2021.09.23.

Mirandolina és az új színházi évad

A jelen és a jövő színháza mottóval hirdette meg évadát a győri teátrum. A Győri Nemzeti Színház társulata gőzerővel próbál a Nagyszínházban és a Kisfaludy Teremben, szombaton pedig megtartják az első bemutatót.

Farkas Mónika 2020.11.16.

Igazi családi szórakozást ígér a Sulibérlet első bemutatója

A jelenlegi járványügyi időszakban a közönség csak az online térben az élő közvetítéseknek köszönhetően láthatja majd a bérletes előadásokat. Ennek megfelelően a Vill-Korr Sulibérlet idei első bemutatója, Szilágyi Andor meséje is a virtuális térbe költözik.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat