Címke: Kulisszák Mögött
Hirdetés
Farkas Mónika 2023.09.25.

Kasszasikertől kasszasikerig

Elstartolt az évad, nem is akárhogy. A Nagyszínház egy ősbemutatóval, a Kisfaludy Terem egy fergetes bohózattal nyitotta meg az idei szezont.

Győr+ 2023.05.15.

Kulisszák mögött: A víg özvegy és Hanyistók

A Győr+ Média színházi magazinjában a Győri Nemzeti Színház legújabb bemutatóiról van szó. Nagyon nagy sikernek örvend a Nagyszínházban látható Lehár Ferenc remekműve, A víg özvegy. S bemutatták már Hanyistók történetét. Kulisszák mögött: már visszanézhető!

Farkas Mónika 2023.05.15.

Kulisszák mögött újra a Győr+ TV műsorán hétfőn 19.25-kor!

Hétfő esti magazinunkban a Győri Nemzeti Színház legújabb bemutatóiról lesz szó. Nagyon nagy sikernek örvend a Nagyszínházban látható Lehár Ferenc remekműve, A víg özvegy. Kulisszák mögött: kezdés ma este 19.25-kor a Győr+ TV műsorán!

Farkas Mónika 2023.02.08.

Kulisszák mögött: Mindenütt otthon

Új adással, új helyszínekről jelentkezik a Győr+ TV színházi magazinja. Az energiaválság okozta nehézségek áthidalása miatt ugyanis nem a teátrum otthonában, hanem a Richter Teremben és a Vaskakas Bábszínházban, valamint a Padlásszínházban tartja előadásait a társulat.

Farkas Mónika 2022.11.16.

Kulisszák mögött a Győr+ TV-ben!

A boldogság énekes madara. Jól fogadta a közönség a Győri Nemzeti Színház második nagyszínházi bemutatóját. Ahogy arról a nagyérdemű már értesült, a meghirdetett évados programban változás történt, a Schiller darab helyett Tamási Áron szerelmes játékát láthatják november 11-től az igazgató, Bakos-Kiss Gábor rendezésében, a győrújbaráti Csobolyó néptáncegyüttes közreműködésével.

Farkas Mónika 2022.10.11.

Újra Kulisszák mögött a Győr+ TV-ben

Megújult tartalommal, október 10-től havonta jelentkezik a Győr+ TV népszerű színházi magazinja, a Kulisszák mögött. A debütáló hétfői műsorban a Győri Nemzeti Színház két szeptemberi bemutatójáról és nyílt napjáról készült izgalmas beszámoló, sok-sok interjúval és előadásrészlettel.

Farkas Mónika 2022.06.07.

Kulisszák mögött – Oliver!

Lionel Bart Oliver! című musicaljét a Győri Nemzeti Színház a következő évadban tűzi műsorára. A grandiózus, sokszereplős előadás Tóth Tünde rendezésében már most elkészült.

Farkas Mónika 2022.05.31.

Kulisszák mögött: sikeres a Padlásszínház

Két évtizednyi szünet után márciusban újranyitotta kapuit a Padlásszínház. Színházi magazinunk legújabb adásában a régi-új helyszínre látogatott a Győr+ TV stábja.

Hirdetés