Címke: köztünk élnek
Hirdetés
Szigeti Sándor 2022.10.07.

Nádorváros szolgálatában

Dr. Gréger Attila dinamikus és fiatalos személyiség, ezért bizonyára kevesen mondanák meg róla elsőre, hogy ötszörös nagyapa. A Nádorváros Szolgálatáért díjjal kitüntetett háziorvossal a kezdetekről is beszélgettünk.

Szigeti Sándor 2022.08.13.

A jó gondolatokhoz szív is kell

Papp Gyöngyi hisz abban, hogy előbb-utóbb mindenki rátalál a neki elrendelt feladatra. Azt mondja, bár mindannyian egy pályán futunk, az élet nem mindenkinek ugyanoda teszi le a rajtgépet. A többszörös díjazott intézményvezető pedagógus kollégáival csodát tett a győri Kossuth-iskolában, ahová már nemcsak itthonról, hanem külföldről is tanulni járnak a szakemberek.

Pécskai István 2022.08.13.

„Tősgyökeres kismegyeri család a miénk”

Dr. Rendi Ferenc Péter „Kismegyer szolgálatáért” díjas, aki a győri településrész közösségi életében végzett, kiemelkedő munkájáért vehette át a díjat a közelmúltban.

Földvári Gabriella 2022.06.12.

Flip-flop papucs és mackónadrág esküvőre

Negyven év alatt 5.250 párt adott össze, 14 éve a győri Anyakönyvi Hivatal vezetője – a napokban vonult nyugdíjba Kun Mária. A kedves, mosolygós, barátságos, de egyúttal határozott és szakmailag naprakész hölgy ezúttal is a gyönyörű Zichy-palotabeli irodájában fogadott az interjúra.

Kaszás Kornél 2021.07.24.

Munkában és szerelemben is egy az útjuk

Nem hiszek a véletlenekben. Szerintem olvasóink sem fognak hinni benne, ha elolvassák Forgách Melinda és Kiss Károly történetét. Sőt arra is választ kaphatunk, hogy miként fér össze a szerelem és a munka. Melinda és Károly személyszállítással foglalkozik, és bár szinte semmi szabadidejük nincs, minden percét élvezik.

J. Kovács Andrea 2021.05.23.

Kergetem az örömöt

Hargitai Beáta irigylésre méltóan fiatalos. Bár hetvenes éveinek második felében jár, naponta biciklire ül és kincsvadászatra indul. Kincset pedig bőven talál, hiszen Győr még ma is számtalan régi házat, rejtett szépséget őriz, amit az avatott szemű, ügyes kezű asszony előbb fotóvá, majd akvarellé formál.

J. Kovács Andrea 2021.05.18.

Szintén zenész

Egy ősi kínai mondás szerint amelyik otthonban zene szól, ott atya és fiú között szeretet honol. S hogy a lányos házaknál sincs ez másképp, arra a legjobb példa a Pintér család.

Kaszás Kornél 2021.03.14.

Csiba Júlia: A színpadon pörgök, de otthon lenyugszom

Mit jelent művésznek lenni? Mit jelent más időbeosztással élni, és olyan hivatást választani, amire a többség felkapja a fejét? Csiba Júlia énekesnő. És édesanya. A sorsa pedig már nagyon fiatalon eldőlt.

Kaszás Kornél 2021.02.01.

A vér és a zene is összeköt minket

A zene olyan univerzális nyelv, amit országoktól függetlenül mindenki ért. Ha pedig két testvér közös muzsikálásáról van szó, akkor nem lehet kérdés, hogy közös nyelvet beszélnek. Gaál Szabolcs és Gaál Szilárd életének meghatározó eleme a zene, lassan másfél évtizede pedig közösen állnak színpadra, bármely együttesről is legyen szó.

Hirdetés