Címke: köztünk élnek
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.11.07.

Isten éltessen egy igazi győri hőst!

Kerek születésnapot ünnepel György Gyula tűzoltó törzszászlós, a Győri Hivatásos Tűzoltóság tűzoltója, akinek a tortáján 50 szál gyertya ég november 7-én. Ha újra kisgyerek lennék, biztos, hogy őt rajzolnám, ha tűzoltót rajzolnék…

J. Kovács Andrea 2023.10.15.

A vendéget meg kell lepni

A közelmúltban Révfalu Szolgálatáért díjat vehetett át a városházán Dudits Gergely Leó, a Révész Étterem és Hotel egyik tulajdonosa.

Havassy Anna Katalin 2023.10.02.

Az igazi Forró lángos Győr szívében készül

A lángos népszerűsége megkérdőjelezhetetlen. Van, aki a simára, van, aki a sajtos-tejfölösre esküszik. Sokan a nyárhoz kötik, pedig minden évszakban kiváló. Persze ha jó a tésztája, ha frissen sütik és finom feltétekkel pakolják meg. Győrben az igazi Forró lángos titkát ki más ismerné jobban, mint Forró Takács Hajnalka?!

J. Kovács Andrea 2023.09.17.

A könyv munka és kikapcsolódás

Augusztus 20. alkalmából dr. Horváth József könyvtáros, történész magas állami elismerésben részesült, Szinnyei József-díjat kapott a hosszú időn át nyújtott kiemelkedő teljesítményéért.

Havassy Anna Katalin 2023.08.11.

„Győr legfinomabb hamburgereit szeretnénk elkészíteni!”

A hamburger egy olyan étel, amit ha valaki szeret, egyszerűen képtelenség megunni. Persze ehhez elengedhetetlen, hogy gusztusos és finom legyen, na meg lehetőleg kísérje valami kellemes fantáziavilág, életérzés is. Győr legújabb burgerezőjében Mátyás Attiláék minden téren a maximumra törekednek, s igazán baráti szendvicsekkel és hangulattal várnak mindenkit.

Havassy Anna Katalin 2023.08.05.

„Szeretném megmutatni, milyen jó gyerekkorunk volt!”

Régi játékokat gyűjt Laposa István, egészen pontosan főleg Schenk-katonákat. Ott volt az idei Győrkőcfesztiválon is egy látványos kiállítással, és örömmel töltötte el, hogy sok apuka rácsodálkozott a régi kedves játékokra. Ismerjük meg egy kicsit jobban Istvánt, aki a boldog gyermekkor egy szeletének lelkes őrzője.

Szigeti Sándor 2023.07.22.

„Ha a család boldog, én is boldog vagyok”

Háromszoros nagypapa, kiváló szakember, és olyan belső derű sugárzik belőle, ami másokra is nagyon hamar átragad. Szabadhegy szolgálatáért díjat vehetett át Samu József autókarosszéria-lakatos mester.

Havassy Anna Katalin 2023.07.15.

Még az álmait is bepanírozza a fiatal győri szakács

Ha a szívünkre tesszük a kezünk, akkor ugye, hogy bevalljuk, hogy nem lehet rántotthús nélkül élni?! Nos, ezt vallja Varga Gergely is, aki a belvárosi Panír Bisztró tulajdonosa és szakácsa. Őszinte, céltudatos és hisz a minőségi magyar konyha erejében. Vele beszélgettünk álmokról, panírról, olajról, rántott húsokról és a minőségi vendéglátásról.

Havassy Anna Katalin 2023.07.08.

„Ilyen autót vezetni életérzés” – Ákos és a 66 éves Opel szerelme

Mert akinek egy 1957-es Opel Olympia Rekordja van, azt nem csupán tulajdonosi, hanem nagyon-nagyon komoly érzelmi szálak kötik az autójához. Így van ezzel Domján Ákos győri rock and roll énekes is, akivel nem csak az autójáról, hanem a vele járó életérzésről is beszélgettünk.

Hirdetés