Címke: közélet
Hirdetés
Győr+ Televízió 2022.11.18.

Nyakkendő nélkül Knézy Jenővel – Merre tovább Ipari Park?

Az első adása az újonnan indult közéleti véleményműsorunknak. Az első adás témája az Ipari Park és annak jövője. A műsort Knézy Jenő, a Győr+ Média Zrt. vezérigazgatója vezeti, beszélgetőtársai Bakos-Kiss Gábor, a Győri Nemzeti Színház igazgatója, Horváth Péter, a Révai Miklós Gimnázium igazgatója és a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke, valamint Koloszár Tamás autós újságíró, az autoszektor.hu főszerkesztője.

Győr+ 2022.03.28.

Győrben járt Orbán Viktor

A látogatásról Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő is hírt adott Facebook oldalán, ahol egy közös fotót is posztolt a magyar miniszterelnökkel.

Zombai-Kovács Ákos 2022.01.12.

Győr a jövőben is előre megy, nem hátra

Óriási tétje van az április harmadikára kiírt parlamenti választásoknak, ezt mondta Győr polgármestere, aki évindító nagyinterjút adott a Győr Plusz Televíziónak.

Zombai-Kovács Ákos 2021.12.20.

Szeles Szabolcs: jó lesz kicsit megállni

A Covid-járvány miatt mindannyiunk számára rendkívül nehéz év volt a 2021-es, aminek végén, karácsony ünnepe környékén, jó lesz kicsit megállni. Ezt mondta a Győr Plusznak Szeles Szabolcs alpolgármester, aki röviden értékelte is az év legfontosabb eseményeit és történéseit. Az alpolgármester kiemelte, a pandémia ellenére Győr gazdaságilag stabil lábakon áll és ennek megtartása lesz a cél 2022-ben is.

Hirdetés