Hirdetés
Címke: közélet
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2021.08.03.

Simon: alig négy százalékos a munkanélküliség

Júliusban 47 ezerrel csökkent a munkanélküliek száma az egy évvel korábbihoz képest, az előző hónaphoz képest viszont 4 ezerrel nőtt, derül ki a Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb adataiból. A munkanélküliek havi létszáma 193 ezer volt, a munkanélküliségi ráta pedig egy év alatt, 4 százalékosra csökkent. A foglalkoztatottak átlagos havi létszáma az előző havihoz képest 85 ezerrel, tavaly júniushoz képest pedig 98 ezerrel nőtt és elérte a 4 millió 692 ezret.

Győr+ 2021.06.05.

Áll már a Győr-kereszt a Városház téren

Győr vitézségét 1598 óta számtalan kereszt hirdette szerte Európában. II. Rudolf császár ugyanis rendeletben kötelezte uralma alá tartozó városait: állítsanak keresztet a győri vég visszafoglalásának emlékére. Ma Alsó-Ausztriában 31 ,,Raaber Kreuz” őrzi a vaskakas kukorékolását, Győrben azonban nem volt egy sem. Mindeddig…

Győr+ 2021.04.30.

Újra terepre ment a polgármester

Ahogy arról már az elmúlt héten is írtunk, dr. Dézsi Csaba András a városrészeket az önkormányzati képviselők társaságában keresi fel és térképezik fel közösen a problémákat és keresik a megoldásokat. Na meg persze rögzítik a pozitívumokat is.

Garamvölgyi Imre 2021.04.30.

Közösségben

Napok óta folyik a közösségi oldalakon a pankráció, hogy milyen jogon kötik a védettségi igazolványhoz a nagy nyitás után egyes intézmények, programok látogatását.

Győr+ 2021.04.29.

Reggeli vizit: a mostani helyén marad a Virágpiac

A szokásoknak megfelelően, ezen a csütörtökön is vendégként köszönthettük a Győr+ Rádió stúdiójában dr. Dézsi Csaba Andrást, aki kéthetente polgármesteri vizitre érkezik.

Hajba Ferenc 2021.04.22.

Dr. Dézsi: Egyszer sem szóltak le fentről

A korrektség az egyik legfontosabb része az emberi viselkedésnek – mondta dr. Dézsi Csaba András Győr polgármestere a 24.hu oldalnak adott interjújában.

Győr+ 2021.01.21.

Szociális segítséget ajánl a város a rászorulóknak

A győri önkormányzat a lakhatás megőrzésére irányuló szociális segítséget ajánl a rászorulóknak. Erről és számos más egyéb témáról volt szó a Covid-19 Híradó Győr legfrissebb, sorrendben 27. adásában.

Hajba Ferenc 2021.01.16.

Kiss János Zoránnal kampányol

Panasza nincs, de január 4-e óta Covid-fertőzés miatt e hétvégéig karanténban van Kiss János, a Győri Balett művészeti tanácsadója. Telefonon beszéltünk vele.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat