Hirdetés
Címke: közélet
Hirdetés
Győr + 2020.11.27.

Mostantól utcanév is őrzi a Verebes József emlékét

Kismegyer városrészben mostantól Verebes József nevét viseli egy új lakópark hosszú utcája. A Szent Imre út 133. és 135. számú ingatlanok között a Szent Imre útra merőlegesen található utca kapta Verebes József nevét.

Hajba Ferenc 2020.11.21.

Ha a karmester gyorsabb tempót diktál, a zenekar is gyorsabban játszik

Össze akar kacsintani az egész várossal, s egyre többen kacsintanak vissza rá. Tíz hónapos polgármesterségéről, a humorról, a tervekről, a belvárosi parkolásról, a helyiérdekű vasútról, egy robottechnológiai centrumról is beszél dr. Dézsi Csaba András polgármester, orvosprofesszor, akinek a szívkatéterezés is szenvedélye maradt.

Papp Zsolt 2020.11.06.

Folytatódott a „Lenintelenítés”

Újabb Lenin út táblákat távolított el a polgármester a Baross utca épületeiről pénteken. Ahogy ő fogalmazott: „A Lenintelenítést folytatjuk, mert az sérti a diktatúra áldozatainak emlékét.”

Sándor Szigeti 2020.10.09.

„Megszüntetjük a Szeszgyár bűzét”

Kivételesen nem csütörtökön reggel, hanem pénteken fél 8-kor volt a vendég dr. Dézsi Csaba András polgármester a Győr+ Reggelben, ahol Nagy Roland és Orosz Sanyi faggatták.

mti 2020.09.21.

Orbán Viktor: együtt újra sikerülni fog

Tavasszal egyszer már sikerült, együtt ősszel is sikerülni fog - írta a koronavírus-járvány elleni védekezésről Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Nemzet hétfői számában megjelent írásában, amelyben a liberalizmus és a kereszténydemokrácia harcáról, Európa helyzetéről és a 2022-es választásról is kifejtette álláspontját.

mti 2020.09.03.

Erősíti kapcsolatait Debrecen és Győr

Erősíti meglévő jó kapcsolatait Debrecen és Győr, elsősorban a gazdaságfejlesztési, az oktatási és a tömegközlekedési tapasztalatok cseréjével - közölte a két város polgármestere csütörtökön a hajdú-bihari megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatón.

Garamvölgyi Imre 2020.08.04.

Virágosodik Gyárváros

Hajtó Péter önkormányzati képviselő kezdeményezésére 24 vadonatúj virágládát helyezett ki a Győr-Szol Gyárváros területén. A virágosítást a kerület lakói kérték az önkormányzati képviselőtől.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat