Hirdetés
Címke: közélet
Hirdetés
Zoljánszky Alexandra 2019.11.15.

Így nyitották meg a győri vásárcsarnokot

Ahogy arról reggeli cikkünkben beszámoltunk, pénteken hat órától megnyílt a felújított Hermann Ottó utcai vásárcsarnok, ahonnan a Győr+ Rádió élőben tudósított, állandó szerzőnk, Szarka Zsófi pedig Gasztroshow-val várta az érdeklődőket. Természetesen a hivatalos átadón is jelen voltunk, ahol kiderült: orvosi szemmel nézve is számos jelentős változás történt a beruházásnak köszönhetően.

Győr+ 2019.11.15.

Megnyitott a Vásárcsarnok

Pénteken mindenki nagy örömére újra megtelt élettel a győri Vásárcsarnok. Gasztroshow-val, kóstolókkal, rengeteg vidám árussal és boldog vásárlókkal vette kezdetét az új korszak a vásártér életében.

Koloszár Tamás 2019.11.09.

Vendégmunkások Győrben

A győri és Győr környéki cégek legalább fél évtizede küzdenek munkaerő gondokkal. A vendégmunkások importálásának viszont több évtizedes története van a városban.

Győr+ 2019.11.03.

Korszerű játszótér épül

Megújult Gyárvárosban az Ipar út és Kiskúti utca kereszteződésében található háztömb mögötti tér.

Győr+ 2019.11.02.

Természetes, hogy a jövő Győrben épül

Egy ország akkor sikeres, ha a nemzetet alkotó közösségei is sikeresek, ezért az eredményes önkormányzati munka mindannyiunk érdeke. Amelyik önkormányzatnak a választópolgárok érdeke és ez által a közös siker a célja, azzal szívesen működünk együtt. Amelyek viszont rombolni akarnak és az állandó konfliktusok terepévé akarják tenni a közéletet, azok az emberek szembesülnek a választópolgárok döntésével” – nyilatkozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, amikor egy bencés létesítményt adott át Győrött.

Kaszás Kornél 2019.11.01.

A hátrányos helyzetűek problémája mindannyiunké

Már gyerekkorunkban megtanultuk, hogy adni jó, hogy segítsünk embertársainkon. Vagy magunkkal visszük ezt az útravalót felnőttkorunkba is, vagy lerakjuk valahol félúton. Jakus László, a Czinka Panna Roma Kulturális Egyesület elnöke megfogadta a tanácsokat, és arra tette fel az életét, hogy hátrányos helyzetű embereken segítsen.

MTI 2019.10.31.

Változás az osztrák vendéglátóhelyeken

November elsején éjféltől életbe lép a dohányzási tilalom az osztrák vendéglátóipari egységekben. Közben a hatóságok is felkészültek arra, hogy ellenőrizzék, betartják-e a rendeletet.

Győr+ 2019.10.31.

Borkai Zsolt átvette megbízólevelét

„Köszönöm minden győrinek, hogy értékelték a 13 év közös munkáját, eredményeit, és bizalmat szavaztak nekem” – mondta Borkai Zsolt polgármester, miután átvette megbízólevelét.

MTI 2019.10.28.

Jól vannak a kisbabák

Jól vannak, szépen fejlődnek a debreceni női klinikán csütörtök este született négyes ikrek - számoltak be az orvosok és a szülők hétfőn a helyszínen tartott sajtótájékoztatón.

Ficsór Dávid 2019.10.28.

Győr helytáll minden területen

Felavatták a győri Czuczor Gergely Bencés Gimnázium és Kollégium felújított ebédlőjét, az ünnepségen részt vett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is, aki az eseményt követően a Győr+ Televízió Konkrét című adásának volt a vendége.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat