Címke: közélet
Hirdetés
Szerző: Győrplusz 2023.08.12.

Politikai karrierbe szeretne vágni az ugytudjuk! újságírója?

Pintér Bencének, az ugytudjuk.hu nevű hírportál győri munkatársának, a Győr összefog Facebook-csoport moderátorának egyszerű kérdést tettünk fel. Kíváncsiak voltunk rá, hogy a győri LMP-tüntetések egyik, az újságírói függetlenségét mindig hangsúlyozó, rendszeres szónoka – akiről a bíróság is kimondta, hogy közszereplő –, hajlandó-e őszintén beismerni politikai kötődéseit, ambícióit a közelgő önkormányzati választásokon.

Győr+ 2023.02.04.

Női és győri: indul a Pink és Szóda

Februártól új műsorral jelentkezik a Győr+ Televízió. A műsorvezetők, Virág-Adorján Andrea és P. Csapucha Adrienn kéthetente izgalmas, színes, és mindenképpen győri, vagy Győrhöz köthető témákkal készülnek, elsősorban a hölgyeket megszólítva, de garantáltan a férfiak sem bánják meg ha ebben a közel fél órában a Pink és Szódát választják.

Győr+ Televízió 2022.11.18.

Nyakkendő nélkül Knézy Jenővel – Merre tovább Ipari Park?

Az első adása az újonnan indult közéleti véleményműsorunknak. Az első adás témája az Ipari Park és annak jövője. A műsort Knézy Jenő, a Győr+ Média Zrt. vezérigazgatója vezeti, beszélgetőtársai Bakos-Kiss Gábor, a Győri Nemzeti Színház igazgatója, Horváth Péter, a Révai Miklós Gimnázium igazgatója és a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke, valamint Koloszár Tamás autós újságíró, az autoszektor.hu főszerkesztője.

Győr+ 2022.03.28.

Győrben járt Orbán Viktor

A látogatásról Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő is hírt adott Facebook oldalán, ahol egy közös fotót is posztolt a magyar miniszterelnökkel.

Zombai-Kovács Ákos 2022.01.12.

Győr a jövőben is előre megy, nem hátra

Óriási tétje van az április harmadikára kiírt parlamenti választásoknak, ezt mondta Győr polgármestere, aki évindító nagyinterjút adott a Győr Plusz Televíziónak.

Hirdetés