Címke: koszorúzás
Hirdetés
Győr+ 2022.08.20.

Ünnepi koszorúzás Győrben

Ma országszerte az államalapításra emlékeznek. Győrben a Bécsi kapu téri Szent István szobornál tartottak koszorúzást.

Földvári Gabriella 2022.06.27.

Szent László kenyeréből lesz új harang

A díszközgyűlést követően a résztvevők, az érdeklődő győriek 17.30-kor megkoszorúzták a Káptalandombon Szent László király szobrát. A székesegyházban a szentmise előtt helyezték ki a Szent László-hermát. 18 órakor ünnepi szentmisét tartottak Böcskei László nagyváradi megyéspüspök főcelebrálásával a székesegyházban.

J. Kovács Andrea 2022.06.27.

Semmelweis Nap Szigetben

Immár hagyományos Semmelweis Napi megemlékezést tartottak Szigetben az anyák megmentőjére emlékezve. A megjelenteket dr. Schmidt Péter főorvos, a Magyar Általános Orvosok Tudományos Egyesületének elnöke köszöntötte.

J. K. A. 2022.06.09.

A győri csatára emlékeznek

A karmelita templomban június 12-én, vasárnap 13 órakor szentmisével, koncerttel és koszorúzással tisztelegnek a kismegyeri ütközet hősei előtt.

Kárpát Zsolt 2021.11.08.

Bátor győri újságírókra emlékeztek

1956. november negyedikén jelent meg Győrben a Hazánk című újság. Az egykori szerkesztőségnél lévő emléktáblát Radnóti Ákos győri alpolgármester koszorúzta meg a város nevében. A városvezető kiemelte, a valamivel több, mint egy hónapig működő újságnál dolgozó forradalmi szellemiségű újságírók bátorsága örök példa az utókor számára.

Hirdetés