Címke: környezetvédelem
Hirdetés
Győr+ 2023.09.21.

Őszi bicajosünnep Győrben

Idén tavasszal óriási sikere volt a sokadik győri Bringás Reggelinek. A szervezők azt ígérik, hogy a pénteki folytatás is jó hangulatú, sok finomságot tartogató, élőzenés, igazi bicajos ünnep lesz. A közelgő eseményről Tömböly Tamást, a Magyar Kerékpárosklub Győri Területi Szervezetének vezetőjét, az esemény főszervezőjét kérdeztük.

Földvári Gabriella 2023.09.19.

Október első hétvégéjén Klíma Expo és Zöld futás!

Idén már harmadik alkalommal rendezik meg Győr legzöldebb eseményét, a Győri Klíma Expót, mely október 5. és 7. között várja az érdeklődőket az Olimpia Sportparkban. Az esemény részleteiről kedden számoltak a be a szervezők.

J. Kovács Andrea 2023.09.17.

Győri Klíma Expo harmadszor

Harmadszor rendezik meg a Győri Klíma Expot, amely október 5–7. között 9-től 18 óráig az Olimpiai Sportpark területén ingyenesen lesz látogatható, ráadásul idén sok újdonsággal találkozhatnak az érdeklődök.

Győr+ 2023.09.13.

Az Audi Hungaria az év legzöldebb nagyvállalatai között

A Sustainable World konferencián szeptember 12-én az MBH Bank, a Green Cloud, a PwC Magyarország és a Portfolio Csoport által létrehozott Green Awards keretén belül öt kategóriában díjaztak olyan hazai vállalatokat, melyek fenntarthatósági tevékenységei a jövő generációjának életét, környezetét jobbá tehetik. A győri Audi Hungaria a Mission:Zero átfogó környezetvédelmi programjával került dobogós helyre „Az Év Legzöldebb Nagyvállalata” kategóriában.

Győr+ 2023.08.30.

Összekötik a magyar és szlovén gázhálózatot: Bledben tárgyalt Szijjártó Péter

Magyarországon hajtja végre az akkumulátorok újrahasznosításához szükséges, környezetbarát technológián alapuló első beruházását a szlovén Andrada-csoport. Zöld jelzést kapott a magyar-szlovén földgáz interkonnektor építése is, amely lehetővé teszi, hogy – a szomszédos országok közül utolsóként – összekapcsolják a magyar és a szlovén gázvezeték-hálózatot – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Szöveg és fotó: Győr+ Média 2023.08.21.

III. Győri Klíma Expo

Győr városa méltán híres tradicionális iparáról, az ipar a mai napig meghatározó szerepet tölt be a város életében. Mára már egyértelműen állást tudunk foglalni amellett, hogy a további sikeres városi fejlődés kulcsa a fenntartható fejlődés biztosítása.

Pulai Sarolta 2023.07.21.

Fahúzással vizsgálják a nádorvárosi fákat

Dr. Dézsi Csaba András polgármester személyesen vett részt péntek reggel az idős fák vizsgálatán a nádorvárosi Babits Mihály utcában. A Győr-Szol, külsős szakemberek segítségét kérte a fák állapotának felmérésében.

J. Kovács Andrea 2023.07.02.

Új tag segíti a bizottsági munkát

A közelmúltban új taggal bővült a Környezetvédelmi Bizottság. A közgazdász végzettségű Németh Tamás Zoltán az Arrabona EGTC igazgatója.

Hirdetés