Címke: kormányülés
Hirdetés
MTI 2023.07.13.

Sopronbánfalván ülésezik a kormány

Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével csütörtökön reggel összeült a kormány a sopronbánfalvi kolostorban; a tanácskozás péntekig tart - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

MTI 2023.02.06.

Elkezdődött a soproni stratégiai kormányülés

Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével hétfő reggel megkezdődött a háromnapos stratégiai kormányülés a sopronbánfalvi kolostorban, az első téma a hajnali törökországi földrengés volt - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Győr+ 2023.01.11.

Idei első ülését tartja a kormány

Ma délelőtt megkezdődött az idei év első kormányülése - közölte nem sokkal ezelőtt hivatalos Facebook oldalán Orbán Viktor miniszterelnök.

Győr+ 2022.11.16.

Orbán: Magyarország szilárdan kitart Lengyelország mellett

Orbán Viktor miniszterelnök úgy döntött: a Védelmi Tanács kedd esti tanácskozása után a szerdai kormányülésen is részletesen értékelik az orosz–ukrán háború legújabb fejleményeit, azt követően, hogy Lengyelországban vélhetően rakétabecsapódás történt.

Győr+ 2022.06.17.

Kormányinfó: Kevés a biztató jel

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő tartott sajtótájékoztatót a legújabb kormánydöntésekkel kapcsolatban.

Hirdetés