Címke: kormányinfó
Hirdetés
Győr+ 2023.11.30.

Csütörtökön 12:30-tól Kormányinfó!

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő ma 12:30-tól kormányinfót tart. Természetesen portálunk ezúttal is folyamatosan tudósít az eseményről.

Győr+ 2023.11.09.

Kormányinfó: Jön az egyszámjegyű infláció!

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, valamint Szentkirályi Alexandra tájékoztatót tart a kormányzati intézkedésekről, az inflációról és a migrációról, valamint az ukrajnai háborúról is.

Győr+ 2023.09.13.

Új családpolitikai intézkedéseket hoz a kormány

„Mit miért tesz a kormány?" címmel tart sajtótájékoztatót Gulyás Gergely, miniszterelnökséget vezető miniszter, és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. A szokásos, csütörtöki időpont helyett azért van szerdán a Kormányinfó, hogy az idei Demográfiai Csúcsról ne tereljék el a figyelmet.

Győr+ 2023.08.24.

Csütörtökön 10:30-tól Kormányinfó!

Csütörtökön fél 11-től Kormányinfót tart Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. Természetesen a Győr+ is tudósít az eseményről, kövesse nálunk!

Szigeti Sándor 2023.07.27.

Gulyás: „Teljesen kizárt, hogy támogassuk Borkait”

A mai kormányinfón kapta meg a kérdést Gulyás Gergely, hogy a Fidesz támogatná-e Borkai Zsoltot, ha újra polgármesterjelöltként indulna Győrben. A miniszter kijelentette: ez teljességgel kizárt.

Hirdetés