Hirdetés
Címke: kormányinfó
Hirdetés
Győr+ 2022.06.17.

Kormányinfó: Kevés a biztató jel

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő tartott sajtótájékoztatót a legújabb kormánydöntésekkel kapcsolatban.

Győr+ 2022.03.10.

Kormányinfó: biztosítva van az üzemanyag-ellátás!

Marad a benzinárstop és biztosított az üzemanyag-ellátás Magyarországon címmel Kormányinfót tartott Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Hernádi Zsolt Mol-elnök-vezérigazgató március 10-én, csütörtökön este fél 10-kor.

Győr+ 2022.02.16.

Kormányinfó: Nem fogják kisegíteni a benzinkutakat

Rendhagyó időpontban, csütörtök helyett szerdán tartott Kormányinfót Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, valamint Varga Judit igazságügyi miniszter Szentkirályi Alexandra kormányszóvivővel.

Győr+ 2022.01.13.

Kérhető lesz a 4. oltás, rövidebb karantén és oltási igazolvány jön

Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra tartotta az új év első Kormányinfóját csütörtökön délelőtt. A tájékoztatón elhangzott: kérhető lesz a negyedik oltás, amelynek feltétele, hogy a háziorvos támogassa annak felvételét. Lerövidítik a karantén kötelezettséget, a védettségi igazolvány február 15-től már oltási igazolvány lesz.

Győr+ 2021.12.21.

Nem lesz kötelező oltás, Novák Katalint javasolják köztársasági elnöknek

Orbán Viktor tartotta az év utolsó, rendkívüli Kormányinfóját a hazai és a nemzetközi sajtó képviselői előtt. A Kormányfő kijelentette: bár a kérdés felvetése jogos, Magyarországon nem szeretnének kötelező oltást. Kérdésre válaszolva elhangzott az is: Novák Katalin követheti Áder Jánost a köztársasági elnöki tisztségben. Egyelőre nem tervez szilveszterre járványügyi szigorításokat a kormány.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat