Címke: konzultáció
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2022.07.20.

Gazdaságfejlesztésről tanácskoztak

Gazdaságfejlesztési konzultációt tartottak a megyeházán. Czunyiné dr. Bertalan Judit, az Északnyugat-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna komplex fejlesztéséért felelős kormánybiztos a megye gazdasági, oktatási és közigazgatási szereplőivel találkozott, az egyetem képviselőivel pedig együttműködési megállapodást kötött. A tanácskozáson jelen volt dr. Dézsi Csaba András városunk polgármestere is.

Ficsór Dávid 2021.10.12.

Online konzultáció a zöldebb Magyarországért

„Magyarország zöld úton jár!” címmel online párbeszédet indított Magyarország Kormánya annak érdekében, hogy mindenki elmondhassa, mit gondol a környezetvédelem legfontosabb kérdéseiről: többek között az illegális hulladéklerakatok felszámolásáról, a megújuló energia népszerűsítéséről, vagy a zöldenergia közlekedésben való használatáról. A konzultáció mellett országjáró kampányt is kezdeményezett a kormányzat, mely során magyar egyetemeket látogatnak meg az ország, az adott önkormányzat és a civilek képviselői. Az első állomás a győri Széchenyi István Egyetemen volt kedden.

Győr+ 2021.03.20.

Közölték a nemzeti konzultáció eredményeit

528 ezren töltötték ki az újraindításról szóló online konzultációt - közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szombaton közzétett videójában.

Hirdetés