Címke: könyvhét
Hirdetés
Győr+ 2023.06.10.

Sikert aratott a Győr a titkosszolgálatok hálójában című könyv

Az ünnepi könyvhét két napján, pénteken és szombaton dedikálta Vörös Csaba kutató-újságíró Győr a titkosszolgálatok hálójában, A vagongyári MAN-program című könyvét. Az emberek kihasználták a lehetőséget: sokan látogattak el a Győr+ Média standjához, hogy beszerezzék a kötetet és beszélgessenek egy kicsit a szerzővel.

Földvári Gabriella 2023.06.09.

Megjelent a Győr a titkosszolgálatok hálójában című könyv

Győr a titkosszolgálatok hálójában, A vagongyári MAN-program címmel jelent meg Vörös Csaba hiánypótló kötete a Győr+ Média kiadásában. A kutató-újságíró pénteken és szombaton 10 és 14 óra között dedikálja a kötetet az Ünnepi Könyvhéten, a Kisfaludy Károly Könyvtár második emeltén, a Győri Szerzők standjánál. A szerzővel beszélgettünk két dedikálás között.

Földvári Gabriella 2023.06.09.

Hétvégére ajánljuk!

Győrben számtalan program várja az érdeklődőket ezen a hétvégén. A nyárnyitó nagykoncertre szombaton este kerül sor a Dunakapu téren.

Győr+ 2023.06.07.

Fedél alá költözik az ünnepi könyvhét!

Az esős időre való tekintettel az ünnepi könyvhét szabadtéri programjai és a könyvvásár a Kisfaludy Károly Könyvtár épületébe (Győr, Baross u. 4.) költöznek.

Földvári Gabriella 2023.06.06.

Csütörtöktől három napon keresztül újra a könyvbarátoké a város

Bemutatókkal, és könyvvásárral is készül a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér a 94. Ünnepi Könyvhét és 22. Gyermekkönyvnapok rendezvényére. A Kisfaludy Károly Könyvtárba, és a Baross útra is várják az érdeklődőket június 8-10. között.

Győr+ 2023.06.05.

94. Ünnepi Könyvhét

2023. június 8-10. között ismét megrendezi a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér az Ünnepi Könyvhetet és Gyermekkönyvnapokat.

Földvári Gabriella 2023.06.04.

Ünnepi Könyvhét és Gyermekkönyvnapok Győrben

Az Ünnepi Könyvhetet és Gyermekkönyvnapokat június 8–10. között rendezi meg a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér, ahol ezúttal is találkozhatunk helyi írók, költők legújabb műveivel is.

Németh Boglárka 2022.06.10.

Dedikált a polgármester

Dr. Dézsi Csaba András polgármester dedikálta könyvét péntek délután a Baross úti Látogatóközpont előtt. A Gerzson és Panka kalandjai első és második részét lehetett megvásárolni és aláíratni a város első emberével. A program a 93. Ünnepi Könyvhét keretében valósult meg.

Győr+ 2022.06.09.

Megnyílt a győri Ünnepi Könyvhét

Az ünnepélyes megnyitóval hivatalosan is kezdetét vette ma délután a 93. Ünnepi Könyvhét és a 21. Gyermekkönyvnapok Győrben. Mától egészen szombatig számtalan izgalmas programmal várják az érdeklődőket a rangos könyves seregszemlén.

Kaszás Kornél 2022.06.09.

Könyvhét

Elkezdődött a 93. Ünnepi Könyvhét és a 21. Gyermekkönyvnapok Győrben. Számos országosan ismert író érkezik városunkba, de helyi alkotók is bemutatkoznak a közönség előtt.

Hirdetés